The smile

Svenska hjältar

 
Hjärtan som gör lite mer.

J B.Goode

Foto: Caroline Utterström
 
En dag att bara vara, njuta av hela dagen från en tidig morgon till en mörknande kväll med kanske några tindrande stjärnor. Tror att juletiden är min tid, en tid med så många glittrande ögon och dem som inte har det där glittret helt naturligt, dem får vi hjälpa bäst vi kan. 

"ibland öppnas en dörr på glänt"

 
 
"När vi dör så dör vi inte bara ifrån någon, vi dör till någon också, någon som vi har längtat efter att få träffa igen."
 
Just nu är saknaden stor, den är lättare men fortfarande här. 
Vetskapen om att man inte är ensam gör det lättare även om närheten till dem i hjärtat är närmare än det ögat kan se.
 
 
 
 

Där änglarna bor

 
 
 
Det är så fint att komma hem. Att komma till ett hus som bara blir vackrare ju mer tiden går. Mer personligt och mer av dem som skapar detta hus. Ett centrum att få samlas i och veta att det här är ett hem. 
 
Här ska jag stanna några dagar och hitta lugnet igen, mellan all den planering som innefattar resterande tid här.

Sitting by the window and see all the changes

 
Att sitta fast och inte kunna göra något mer än att hoppas, hoppas på att tiden står på din sida i vått och tort. 
Intressanta timmar och nervösa stunder. Vintern är här och tiderna man ska passa, ja de får helt enkelt hoppas på att dom håller sig igenom den tid vi nu väntar på. 

I can see myself in you

 Det blev många extratimmar på jobbet innan juletiden var inne för ferie och nu ska det bli så underbart, skönt och fint. Det gick så fort, trodde inte vi skulle hamna här nu, men snart så är tiden inne och samtalen på avstånd är äntligen över för ett litet tag. Återhämtning och lite extra oönskat arbete väntar men förhoppningsvis även tid för många som finns i hjärtat. 
 
 

Hang on, just hang on for a minute I've got something to say

                                                                                                        Foto: Caroline Utterström
 
 I'm me, and that's all I can be..
 

It's The same everywhere in the world

 

 

 Som ljuset i mörkret och den varma välkomnande famnen när man är framme.

Lyser som guld för kärlekens skull

 
 
Det är fint att veta, att oavsett vad så finns det här. Det enda som kan skapa större mellanrum är tanken, då den kan vara en av de starkare.
Men någonstans i närheten finns de som vill väl och när dom i våran närhet inte har möjlighet då finns de andra här, så länge hjärtat tillåter det så kan vi släppa in. Varför vara ensam när många vill vara med, bjudas in och sprida glädjen

Cleanse

Produktiva dag! Tror att gårdagens kaotiska kväll gav respons och gav mig mer energi. Nu är det städat, nästan överallt. Både utsidan och insidan. Som ett litet nederlag, vibrationer och ett slag tillbaka. Inget stort men tillräckligt. Så nu är det fint igen.

En helg med många händelser och nya platser att besöka, avsked och välkomnande, kommande diskussioner och slutligen middag, som ett plåster på såret. Men än är vi inte där. 

 
 

warm heart

 
Pick it up, pick it all up.
And start again. You've got a second chance,
 
You've got a warm heart, you've got a beautiful brain.

Om sanningen ska fram

                                                                                                   Foto: Caroline Utterström
 
..så är jag en liten fånig  och töntig tjej i min egen beskrivning. Befinner mig någonstans i livet där jag antagligen borde vara och fortsättningen kommer sen. Som med snön, man väntar och väntar med förhoppningar och förväntningar inför allt det där vackra som ska komma och helt plötsligt befinner det sig utanför fönstret som om marken och dagen var gjord för att framhäva de vackra vita små flingorna.

De urørlige

 
Har sett något så otroligt fint nu ikväll. Två systrar klev in i kinosalen utan kanske något bättre vetande om vad som skulle visas, när vi klev ut var det med små tårar i ögonen och leende på läpparna. Sånt här det borde finnas mer av. Det självklara utan det fina i kanten..

You are born innocent and angelic

RSS 2.0