loka brunn

Har denna ljuvliga söndag spenderat tid med min familj i Loka brunns lokaler och dagspa.
Vi fick börja med goda maträtter och kristallklart vatten, sedan övergick vi till fina soffor och fåtöljer med en gammaldags stil som kanske tillhörde vackra och ståtliga hertigfamiljer. Sedan blev det en tid i vatten, bubbelpool och ångbastu. Tyvärr var behandlingarna fullbokade så fick ingen tid, men imorgon ska jag få en annan behandling, ev foto eller beskrivning kommer med morgondagen.
Men som sagt har jag spenderat tid med min underbara familj, ska verkligen skatta mig lycklig som har dem i mitt liv, uppskattar dem så mycket mer nu! Nästa gång jag kommer att få spendera tid med familjen blir i jul så nu ska jag bara njuta av dagarna som är kvar, och timmarna som jag inte pluggar!
Ha nu en härlig söndagskväll!
/idamargareta

bus eller godis

Har precis öppnat dörren för alla små busungar som kommer springande med fladdrande hår, långa svarta kläder, läskigt smink och masker som gömmer ansiktet. Men det är allt godis som dom är ute efter. Allt detta gör att man kommer ihåg tiden när man själv var en liten knatte.
Som ex: Vem hade bäst maskeradkläder, bästa masken, mest godis eller bus osv? Det var bara en del i denna helgen som jag har minnen ifrån. Men det är i alla fall något kul för barnen..

/idamargareta

destination

Sitter på bussen, kommer snart att vara framme i Jönköping men väl framme ska jag vänta i ca en timma och lite till, men vad gör man inte för att få träffa underbara människor och mina föräldrar i Värmlandslän!?
Home sweet home eller hur var det? Har ju inte träffa mor och far sen i aug så det är ett tag sedan, man saknar det man inte längre har och som man tog som en självklarhet.
puss på er familjen, snart är jag hemma igen, ett tag.
/idamargareta

söndags kvällen

Det är så typiskt att helgen ska gå så fort! Har spenderar den med undebara människor, jobbat lite och tjänat pengar och sedan umgås med dessa underbara igen! Ett gott skratt förlänger livet säger man, hoppas på att jag får ett långt och lyckligt liv då!

Imorgon är det dags att ta sig i kragen igen och plugga på, träna och annat som tillhör vardagen.
Ha ännu en bra söndag
/idamargareta

crystalised

Vakande upp av massa oväsen så det vara bara att kliva upp, har ring några samtal och en av dem var till min lilla mor. Trotts en dålig start på dagen har den övergått till något bra, bra musik är också en påverkande faktor. Men nu ska jag ta tag i mitt liv, snygga till i rummet, plugga och hoppa in i duschen för en förhoppningsvis bra fortsättning på dagen/kvällen.
Imorgon är min första dag på jobbet i denna stad!
Kan man plugga och prestera lika bra samtidigt som man har ett jobb tro..
Hur som helst, ha en härligt dag nu min vänner!
/idamargareta

While We Have The Sun

Hemma efter en dag i kalmar stad, lite skola, många pannkakor med god glass och äkta björnbärssylt och trevligt sällskap. Min dag var räddad, men nu är det dags att sussa och hoppas på en solskens morgon!
Godnatt

Let's take the time to walk together while we have the sun
You never know when temperamental weather's gonna come

/idamargareta

examination 1

Fick tillbaka min första hemtenta från min utbildning, och jag blev lite mer än godkänd för denna.
Kan inte riktigt beskriva lättnads känslan som kom i och med att jag såg resultatet, men nu
kan jag släppa den delen och fokusera på framtida tentan och gruppuppgifterna. Men nu ska det
vara slut på tjat om skolan och sånt där viktigt. Men detta lyfte annars upp mitt humör som annars påverkats av
dagens regniga höst väder.
Ha en bra dag!
//idamargareta

till the sun turns black

början av denna vecka är helt okej, men nu börjar hemlängtan att sätta fart i maggropen. Jag har ju bokat resan hem, för en liten vistelse i min hem kommun med familjen, hela familjen denna gång! För nästa gång jag ser min kära familj blir i december och så länge vill inte mina päron vänta på att jag skulle besöka dom.
Men under den månaden, den där december månaden kommer jag att förhoppningsvis att träffa alla dessa underbara människor som man inte träffat på jätte länge, förutom dem som har fått turen att jobba på alla dessa skidorter. Men tiden finns förhoppningsvid kvar ändå!
Idag har det varit en plugg fri dag, vi hade iof föreläsning på morgonen men resten av dagen har bara varit lugn, lite såndär förberedelse inför morgondagen då pluggandet ska börja på riktigt igen, inför nästa tenta.
Ha en bra kväll nu min vänner!
//Idamargareta

törneros

Det är så mycket som händer, allting på samma gång.
Alla födelsedagsbarn som man ska komma ihåg, hoppas att ni haft underbara födelsedagar och fortsättningsvis kommer resten att förhoppningsvis att lika underbara födelsedagar. Ursäkta om ni inte har fått ett litet sött grattis sms eller liknande från mig, men har inte riktigt haft tankarna på något annat än Kalmar stad, förläsningarna och tentor. Ville inte skicka ut något opersonligt, men hur opersonligt är inte detta då!? förlåt mig!

Allt går så snabbt, allt på samma gång. Hur ska man hinna med det här!? Men det rullar ju på, det är väl huvudsaken. skönt att få denna helg nu, sen kommer nästa uppg till hemtenta två.

Träningen börjar ta sin tag nu, börjar få lite mer rutin på den delen nu, jag mår bra i hela kroppen.
Helg nästa och ännu mer glädje!

Ha en bra kväll
/idamargareta

pengarna har slutat att rulla in

Eller pengarna håller på att rulla iväg kanske man ska säga, jag har ingen karaktär gällande det här med att spara pengar istället för att spendera dom. Min syster har varit här i helgen och det har varit jätte härligt att få träffa henne igen. Fredagen bestod av att äta mat och gå på Mörbylångas skördefest, tror jag att det heter. Det var en upplevelse i sig kan jag säga. Min uppfattning var: ungar som går runt, hoppar och skriker med stora dockor som ska föreställa någonting (?). Vi följde med i detta tåg som gick igenom "staden" och hamnade till slut på en marknad i nattmörkret där jag så klar inhandlade nougatgodis, sedan kom det ungar som kastade eld och sånt häftigt!
Lördag var en bra dag den med. Shopping med syster och sedan lunch med Tb och D. Det blev en lång lunch trots att det bara var jag som åt. Sedan gick vi vidare och kollade på film. Det var ännu en härlig dag och kväll under denna helg.
Men nu har min syster åkt hem, sittandes på en buss i ett par timmar till. Får bara hoppas att hon har fått bra intryck av denna plats, men det verkade vara positivt och det är ju huvudsaken.
Nu tillbaka till rummet och en städning som väntar!
Ha en härlig söndag nu mina vänner, ni som orkar läsa mina kära små ord då och då.
/idamargareta

skönheten

Min lillasyster kom med en buss och med henne svepte även skönheten med, så nu befinner sig denna fina tjej här hos mig hela helgen. Och vad hon tycker om detta ställe ska bli riktigt intressant att veta, men även Kalmar stad ska besökas innan någon dom kan komma.
Ha en bra kväll nu mina vänner!
/idamargareta

RSS 2.0