something .. change

Ännu en gång får jag ursäkta för min dåliga uppdatering, tydligen så hinner jag inte med det här då. Men det är jag och så få det vara! hoppas det går bra för er. 
Här hemma är det förändringar hela tiden, i alla fall om man pratar om färg och väggar! här målar vi om nästan hela våningen, men det kommer att bli ett fint resultat det är jag helt säker på. 
Imorgon ska vi fira Fredrika som har blivit hela 18 år! Och idag var det mammas tur att bli firad, hela familjen var samlad hur mysigt som helst. Även om dom små trollen är krävande är det alldeles underbart att ha dom här, kan säga att det är saknade redan nu. Hoppas att ni haft en bra dag!?
/ Idamargareta 

a drop in the ocean


a change in the weather.
för att låta deppig än vad jag faktiskt är, så hade det här kunnat varit en bra dag om jag inte
hade varit förkyld!! Men det får bli en hemma dag, lite plugg och mkt teé :)

rulla fram

det är precis vad jag har gjort i kväll, eller i alla fall för lite mer än en timma sedan. Becca fick för sig sig att
ta en tur på inlinsen, och så blev de. Och jag kan nog lova er att det blir lite träningsvärk i benen imorgon. har ju inte åka inlines på nästan två år tror jag. Men med ett trevligt sällskap funkar allt, även lite träningsvärk.
Imorgon fortsätter skolan som vanligt, så ha en bra kväll!
/idamargareta

Prettiest Friend

femton femton

Nu har brorsan kommit hem efter en helg i Skövde, så detta vara bara att smakprov på vad som kommer att hända senare, för hans del. Själv sitter jag vid datorn och pluggar, är faktiskt klar med två arbeten redan, så det är bara att fortsätta för imorgon börjar skolan efter en veckan härligt lov!! Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer men det blir nog lugna gatan tror jag, jobbade natt igår så det får bli min ursäkt till att ta det lugnt.  hoppas att ni har en lika bra helg som jag har!?
/idamargareta

Lyckan..

Lyckan smyger sig in genom en dörr du inte visste stod öppen

god dag!

och det hoppas jag verkligen!  Men snart ska jag och min syster ner till stan för att se om vi hittar ngt intressant, om inte så blir det i alla fall en stor godispåse! Men nu ska jag göra mig i ordning. Ha en bra dag
/idamargareta

congratulations


lånade fotot från mikaels flickvän

det jag ville säga var Grattis till körkoret brorsan!!

090415



jag får ursäkta min dåliga uppdatering men det finns faktiskt en riktigt bra andledninig, det har varit påsk och nu är det ett underbart lov och solen är här!! så jag hoppas att ni ursäktar mig.
Imorse fick jag med min syster på en promenad, trots att det faktiskt tog nästan en timma för att övertala henne. Och nu på eftermiddagen ska jag till Karlstad och träffa Julte, som jag antar har väldigt mycket att berätta om.
/idamargareta

"remember"


Har varit på möte med räddabarnen idag med julia, så nu har vi kommit igång igen och den här gången känns det verkligen som om någonting kommer att hända eller vad säger du julte!? Vår och Sommar i förtid nu eller? hur som helst är det underbart och kan nog inte sluta tjata om det heller. I dag blev det inget jobb utan tar det imorgon istället, kände att jag verkligen behövde plugga idag. Nu ska jag kila iväg på en promenad innan solen går ner..
/idamargareta

use somebody

solen är min bästa vän nu förtiden!  vem vill inte sitta ute nu!?
 så jag gör precis som min bästa vän vill, sätter mig i solen och pluggar.

I've been roaming around always lookin down at all I see.
Painted faces filled with places I can't reach.
You know that I could use somebody
You know that I could use somebody

090405

Ska jag berätta den hemska sanningen? Det är i stort sett bara 10 dagar kvar för dom som inte har skickat in någon anmälan för utbildningar inför hösten 2009! Och vad var det som elin sa, att det är drygt 30 skoldagar kvar. Nu går tiden så himla fort, nästan för fort. Om jag ska vara ärlig så längtar jag inte speciellt mycket till studenten, i alla fall om man tänkter på allt som ska hända efter det. För studenten och "våra glada dagar" längtar jag till, men som jag sa, det är allt som kommer sen som gör mig orolig, ett vuxen liv på riktigt! Men man får väl ta en dag i taget och bara njuta av stunden som finns nu, " allting blir bättre dag för dag" eller vad är det man säger!?

hur som helst är det ännu en söndag och jag ska ta det lugnt idag även jag ska plugga, hjälpa till med balklänningen och städa. Hoppas ni får en lika underhållande dag som jag.
/idamargareta

a drop


Godmorgon,sitter just i soffan och bara tar det lugnt. jag måste bara tacka mina söta vänner en riktigt rolig kväll!
hoppas ni hade det lika roligt som jag. Resten av dagen är inte  planerad så jag får se vad som händer.

round and round


en bild av mig, på julia.

Ännu en dag av glädje och sol! Väntar bara på att caroline ska lägga ifrån sig kameran så vi kan lägga in lite fina bilder i datorn. Idag shoppade jag lite med mamma, det blev till slut ett par "springbyxor",  för nu börjar ju våren komma och då kommer även jag igång! Men kanske inte riktigt idag, men snart det lovar jag.

april april!!

Kan ju berätta att jag hade tänkt att inte bli lurad idag, men så klart blev jag de!
Vet inte hur många gånger det blev egentligen, men man känner sig lite korkad efteråt, men det har varit en bra dag ändå. Det har  verkligen varit helt underbart väder idag, tror att det var runt hela 18grader som varmast hos oss, visst det var i ett hörn men ändå.
Imorgon väntar en hel dag hemma, nästan i alla fall. Bara för att låta som en riktigt svenne så hoppas jag att det blir lika härligt väder imorgon! Nu får ni ha en bra kväll!

RSS 2.0