tulips


tulips

solsken i min vardag

Solen sken och alla blev soldyrkare ännu en dag, jag tog en cykeltur och mötte upp min vännen på vägen för att cykla vidare till dem andra som redan var på plats. Vissa var galna och hoppade i vattnet, som enligt dem "inte alls var speciellt kallt", vet inte riktigt om jag ska tro dem.
Senare blev det en grillträff med gott vin och massa prat. Nu är jag pigg och glad och laddar för någon timmas träning för att sen fira valborg med resten av staden.
/Idagmargareta

elva år senare









Den (eller dom) fina röda träbyggnaden med en stor gräsmatta för lekande barn och en studsmatta som passade in precis där mellan de tre träden som ingen ville ta ner. Det har varit många diskussioner mellan dem vuxna hur denna sommartillflyktsorts framtid ska se ut, men nu verkar det sista ordet vara sagt och inom en snar framtid kommer eventuellt denna mark att göra plats för ännu en ny familj.
/Idamargareta



out of reach

Saknar den där känslan av att inte känna någon press och bara kunna sitta med mina block och pennor och skissa härliga bilder som under den tiden låter tankarna flyga iväg på egna resor. Men mest av allt saknar jag min inspiration, någonstans finns den men någonstans är inte här och någonstans är för tillfället väldigt svår att hitta. Men ingenting varar för evigt eller hur!
/Idamargareta

Heart is king

Första gången på nästan en månad som jag tränade, på egen hand utan att det var en aktivitet som arrangerades för våran utbildning. Kändes härligt att se det välbekanta Friskis. Skönt med så lite folk också, ingen stress och inget väntande på maskiner, vikter eller en liten gnutta plats på mattan vad speglarna.
Körde på lite varierad träning (som inte var så konstant men träningen utfördes ändå), bland det nya som Friskis har är cirkelgymmet som man får använda, så en runda där och annan träning med fria vikter var vad som utövades idag.
Hade planer på att hoppa runt i lokalen imorgon då afro fanns på schemat men med ändrade planer för deras del påverkar det även mig och det kommer antagligen att resultera i en cykeltur på förmiddagen och träna lite så lördagen blir en hel vilodag för att sedan fira Valborg med resten av staden.
/Idamargareta

En dag

Idag är det min mammas dag, hennes födelsedag!

Beautiful people

Det gick alldeles för fort och jag hann inte ens med hälften av det jag hade tänk, men vad gör det egentligen när jag fick träffa till att börja med min underbara familj men också min fina josephine som jag inte träffat på närmare ett år, men det ska de bli ändring på! När sommaren kommer och några dagar ledigt från jobbet inträffar då ska jag ut och tåg eller bussluffa och bege mig uppåt i landet igen.

Dagarna som (jag trodde) skulle spenderas i hemkommunen blev istället dagar på resande fot, från första dagen jag kom hem till dess att jag åkte tillbaka. Men påskhelgen har varit rolig, underhållande, inte alls som jag tänkte mig och en ganska så ovanlig helg för min del. Men det viktigaste var att träffa familjen, från små troll till deras morfar.
/Idamargareta



träning, protokoll, anteckningar och mycket mer

Efter ett antal timmar framför denna svarta teknikpryl med ord och ett antal fler ord är nu reflektionsprotokollet äntligen inskickat och ingen återvändo finns nu, men mitt hjärta lättade i alla fall lite. För nu är denna del av kursen över det enda som fattas är seminarium imorgon och till det ska jag ha med mig ungefär två frågeställningar per "rubrik" vilket innebär att jag ska komma på åtta frågeställningar till imorgon bitti. Men det får lösa sig på något vänster, hjärnan får och kommer antagligen att jobba ett tag till ändå.
/Idamargareta

The logical Song

Det har varit väldigt fullspikade dagar från det att jag kom hem till familjen i Värmarlands skogarna och det kommer fortsätta ett tag fram över, men imorgon börjar resan till mitt andra hem i Kalmar. Men innan dess mer musik och studier.  I am Happy

country of the future

Medan de olika landskapen sveper förbi mig börjar dagen att visa sina ljusa sidor och naturen visar sig i form av en grönska som inte fanns här sist jag åkte denna tur. Det är ett par timmar kvar tills jag når mitt hem.

Det skulle vara kul att säga barndomshem men det blir lite svårt då vi har flyttat ett antal gånger och än har jag inte slutat, har lite svårt att hitta den där platsen där jag verkligen trivs. En annan bidragande faktor kan vara att det här bara känns som något tillfälligt, inget som kommer vara bestående. Kalmar är en underbart fin stad men ingen stad jag kommer bo kvar i. Här finns det jag behöver för stunden men inte så mycket mer. Men det betyder inte att jag ska utnyttja all den tid som fortfarande är kvar! Det här är bara mina tankar för stunden,  vem vet vad jag börjar fundera på om en halv år eller så.
/Idamargareta

Tänk när man var liten och..

Tänk när man var liten och hade förberett sig i evigheter med att måla, rita och fylla i teckningar med kycklingar, kaniner, häxor och allt annat som fanns på alla dessa A4 papper. Kommer ihåg att pappa skrev ut hur många kopior som helst, till och med så vi hade kvar till året därpå. Ärligt talat tror jag att det för hans egna skull, så han själv kunde sitta med och gå ner till barnstadiet igen. Bland det roligaste med påsken var faktiskt att få sitta och rita alla dessa påskbrev som man sen skulle ge till någon granne när mamma hade hjälp oss barn med alla de kläder vi skulle ha på oss och så klart de rosiga kinderna med lite fräknar. Sen var det bara att knalla runt om i grannskapet och se söt ut med krogen full av påskbrev och stora leenden som bullade upp våra redan så tjocka och goa kinder. Sen får man ju inte glömma det viktigaste, vem som fick mest godis!

"shawty got moves"

Idag har vi genomfört det sista praktiska för denna underbart härliga och roliga kurs, idag tränade vi Easyline och Zumba. Fick börja med Easyline som bestod av massvis med jobbiga men roliga stationer och inte bara dom vanliga. Vilket gjorde att passet blev mycket bättre även om en större lokal hade haft sina fördelar. Sen gick vi över till Zumban där hela kroppen var i rörelse "shake what your mama gave you" är en ganska målande beskrivning om man kan säga så, hade lite högre förväntningar men sedan måste man ju som allt annat anpassa sig så att alla kan vara med. Med det är absolut något jag gärna går på igen!
Jag har verkligen haft helt underbara veckor nu när rörelseläran satte igång och att jag äntligen kunde vara med. Det här är precis vad jag har saknat (då jag annars är en vinter människa, alltså det är min bästa träningsperiod men det ska det bli ändring på nu!) och nu mår jag och min kropp bra igen så nu ska jag inte sluta utan fortsätta och bli bättre på mina svagheter.
/Idamargareta

adventures on the water

Idag har jag som sagt varit ute på äventyr på vattnet med Kajak, vilket är mycket ostadigare än vad kanot är, som jag testat tidigare. Det var mycket roligare än vad jag först trodde att det skulle bli. Den oro som jag hade innan kan bero på att kajakerna till att börja med är ostadigare än kanoter om man inte får in rätt teknik. Sen fick vi instruktioner och förmaningar om hur vi inte skulle göra för att snurra ner i vattnet. Men nu har jag en helt annan åsikt och är mycket mer positivt inställd, så jag och min vän ska ut på fler äventyr!
/Idamargareta

Sail the ocean

En tidig morgon är vad det blev för mig och för en gångs skulle känner jag mig utvilad och nu väntar jag bara på att klockan ska låta visarna passera siffrorna i en cirkel, så att det kan bli min tur att bege mig mot platsen där Kajakerna och resten av min grupp kommer att befinna sig. För idag är det nämligen denna aktivitet som vi ska prova på, den näst sista aktiviteten som kommer att utföras under denna kurs.
/Idamargareta

The moon and the sky

Längst horisonten har solen gått ner för dagen och lämnat efter sig ett vacker sken, skiftande av en blå himmel och nyanser av orange. Medan dagen går mot sitt slut har jag tagit dagens sista promenad och tankarna tog ännu en gång form i mitt huvud. Tankar som jag inte riktigt kan bli klok på då, känner mig lite splittrad. Samtidigt som jag har en lättnads känsla och känner mig väldigt fri och frisk, om man säger så. Så har jag ändå en klump i magen, en oro som inte vill ge sig och jag bara väntar på att något ska komma i min väg. Men för stunden lever jag med förhoppningar på att denna klump ska försvinna, "att vara en så kallad optimist".
/idamargareta


dagens aktivitet: Golf

En tidig bildresa med mestadels sovande kamrater och skiftande utsikt resulterade i en krokig väg som ledde oss till våran slutdestination: Golf anläggningen. Förväntningarna som jag hade för dagen var inte speciellt höga men just nu har jag bara en positiv inställning och det här är något jag gärna skulle vilja göra igen.
Till att börja med fick vi stå och öva på rangen för att senare gå ut på golfbanan. Kan berätta att alla slagen inte alltid gick så rakt som man tänkte och ville men sen är det ju faktiskt så att dem flesta av oss aldrig har spelat golf tidigare så det får helt enkelt bli en godkänd ursäkt.
Solen skiner som vanligt och mitt ansikte har ännu en gång fått bekänna färg, alltså den lite mer röda som kommer vid solbränna innan den intar den där fina nyansen. Solskyddsfaktor kommer jag senare att inhandla då morgondagens timmar, när solen står som högst, kommer att spenderas ute på vattnet med kajaker.
/Idamargareta

Let´s Let´s go

Har under morgontimmarna befunnit mig i fina lokaler, med fönster som låter ljuset sippra in mellan gardintygerna och en luftkonditionering som behåller en behaglig temperatur i rummen. Denna lokal var alltså ett gym med olika träningsstationer och rum/lokaler. Det jag skulle säga egentligen var att jag idag har provat på både Yoga och Bodyattack. Båda träningsmetoderna var ordentliga utmaningar var och en på sitt sätt och båda två är riktigt bra att utöva då de innehåller det mesta som behöver tränas. Allt från kondition, styrka till smidighet och lite mer.

Morgondagen kommer att spenderas i andra lokaler och gräsmarker som inte riktigt är min grej. Ni vet när man ska fokuserar och har ordentlig med tålamod för att sedan använda klubban och slå iväg en boll x antal meter beroende på hur duktig man varit innan. Hur som helst kommer jag att önska mig själv ett: Lycka till!
/idamargareta

Location temporary

Helgen (som ännu inte tagit slut) har spenderats med härliga människor från klassen och fredagen gick i solens tecken då ett antal timmar utomhus med grillning och volleyboll för några, resulterade i en riktigt rolig kväll ute med massvis av dansande människor! Gårdagen var istället en dag i lugnets tecken med glasögon för plugg, god mat och film som i alla fall kickade igång mitt adrenalin. Nämligen Step up 3D (för andra gången) som för min del skulle kunna ses ett antal gånger till, riktigt bra dansfilmer är något som jag verkligen älskar.
Ärligt talat tror jag att jag lever in mig i filmen lite för mycket. Jag saknar den där känslan när ett steg verkligen sitter till 100 procent. Visserligen var det länge sedan jag dansade men känslan kommer jag inte glömma. Detsamma gäller när man får in det där perfekta slaget i tennis och man hör ljudet som kommer i och med att bollen träffat rätt ställe på racket. Får se till att börja med något av dessa grenar igen tror jag!
Ännu en dag i Solens tecken kommer tyvärr spenderas inomhus då hjärnan ska bearbeta massvis med information till senare delen av nästa vecka.
/Idamargareta


flowers

Förutom att ha spenderat ett par timmar i en blomstrande miljö har vännen min i vårat "fina" bostadsområde hjälpt mig med min cykel. Så nu susar jag och den vita trampmaskinen fram längs gatorna igen, utan att det gnisslande ljudet förföljer mig över allt.
Morgondagen innebär föreläsning och seminarium och sedan får vi se vad kvällen kommer att erbjuda bland annat har ju grillsäsongen även börjat nu..
/Idamargareta

kilometer runda med stavar

Som sagt var det stavgång i dag på schemat, så med hjälp av stavarna vandra vi fram i utkanten av staden. Jag skulle nog säga att det var en trevligare upplevelse av motionsträning. Det som jag även ansåg var bra är att dem mitt i allt stannade oss för att ha styrketräning. (vilket för dagen kanske inte var så lyckat när dem flesta av oss hade träningsvärk sedan dagen innan!)
Imorgon kommer det antagligen bli en vilodag från träning om jag inte hitta något trevligt pass att gå på.
/idamargareta





I väntan

i väntan på att dagens lektion ska börja har jag varit duktig nog att gå upp i tid och plugga lite extra och fixa lite extra grejer. I dag kommer träningen att bestå av stavgång och det är friskis som håller i detta denna gång. Så i eftermiddag får ni hålla er undan när idrottsvetenskaparna är ute på sin tur!
Kan berätta att träningsvärken är ett faktum, så jag får se hur det kommer att gå med stavgången, men antagligen kommer kroppen att värmas upp och bli mjuk igen och sen är det bara att köra.
/idamargareta

Dagens träning: Crossfit

Var inställd på en lugn morgon då jag fick sovmorgon men klockan for i väg alldeles för fort så jag och min cykel fick trampa på längs gatan och tävla mot klockan som ännu en gång inte ville sakta ner. Vad hade jag så bråttom till då, jo en alldeles ny träningsform för min del skulle utföras idag med min grupp.

"Crossfit är ett styrke och konditionsprogram byggt på ständigt varierade funktionell rörelser under hög intensitet"

Det första jag skulle säga om crossfit är att ett bra psyke är ett riktigt stort plus. Men en av anledningarna till att träna crossfit är att man blir bra på det mesta, man kanske inte kan slå dem som är i toppen av en specifik gren men dem kommer ändå att sättas på prov. Det är lite av vad crossfit är. Men också att man blir vältränad, inte bara på en sak utan och detta är för att träningen innehåller smidighet, styrka, kondition, uthållighet m.m.

Fick förutom en presentation börja med en uppvärmning som för många ställde höga krav deras smidighet och vighet då höftleden stod i fokus men det krävdes stabilitet i hela kroppen för att kunna utföra varje rörelse.
Själva passet i sig vara bara 15 minuter, vilket kanske inte låter speciellt mycket med efter dom minuterna kändes det att kroppen satts på prov. Passet gick ut på att utföra 150 armhävningar (riktiga som innebär att bröstet ska ner i marken, starkbål, rak rygg och bakåtrullade axlar så de inte skjuts upp mot öronen). Men det jobbiga med det var att man inte fick vila för länge mellan armhävningarna, till viss del kunde man stå i startpositionen och vila.  Men när man inte klarade av att utför fler armhävningar på rad fick man springa 400 meter och sedan fortsätta  igen och detta repeterades fram till dess att (helst) alla 150 armhävningarna var utförda och helst under dessa 15 minuter som passet pågick. Allt detta ställde då först och främst krav på ens styrka och kondition.

Nu efteråt känns det riktigt skönt att ha varit på detta pass, hela kroppen känns trött på ett sätt som känns bra och det känns att man har använt sig och sin uthållighet, smidighet, styrka och kondition. Men ens psyke har också ställts på prov då viljan är den främsta faktorn för att man ska kunna utföra träningen.
/Idamargareta

light after dark

Tiden går sin gilla gång och dagar blir till nätter som i sin tur blir nya dagar som går vidare till veckor som sedan blir till månader och så vidare. Det jag vill ha sagt är att tiden går alldeles för fort och som jag nämnt innan går den lite för fort för att jag ska hinna med! För bara ett par år sedan funderade jag på vilken utbildning ska skulle ta när gymnasiet var slut eller skulle jag bli au pair eller stanna i Sverige och jobba? Alla dessa frågor som fanns, en del har blivit besvarade medan andra fortfarande väntar på svar.
De små trollen som fortfarande är så små växer som ogräs alltså alldeles för fort, för det innebär ju att jag blir äldre vilket inte är så fel men som jag också sagt innan vill jag stanna tiden ibland och bara vara.
Men vad vore livet utan utmaningar? det är ju precis det som gör att vi blir starkare. Tänk ett liv som bara flyter på och vägen man går alltid är ren och utan bekymmer, det skulle säkert vara helt underbart, ett tag. Det är alltid jobbigt med motgångar (som just nu när jag jobbar mot klockan, i landsproblem men ändå) även om de är stora eller små men när de väl är över vet i alla fall jag att jag har tagit ännu ett steg i det som förhoppningsvid är i rätt riktning.
/idamargareta

det går bra nu

Jag sa pengar rullar in som det ska, det går bra nu.
Släng upp en hand om du känner det går bra nu,
det går bra nu, kompis det går bra nu.

reaching forward

Vakande upp sakta och lite halvt borta med ett klart minne av mardrömmen som precis spelats upp i mitt huvud. Rysningarna satt fortfarande kvar i kroppen när jag äntligen insåg att det bara var en dröm och att jag låg skyddad under mitt täcke och utanför mitt fönster hade dagen börjat.
Medan minnena av mardrömmen sakta tonar bort sitter jag här framför mina lilla tekniska burk, läser och skriver och så klart är den ljuva musiken ett måste.

Helgen är snart slut men än finns det tid kvar ett njuta av lite ledighet även om den i denna stund innebär en del plugg i mitt rum men det får gå ändå, det finns ändå en ljus framtid och våren visar just nu sina bästa sidor.
Fredagskvällen spenderas till att börja med i en studentkorridor och "förpeppade" inför Hoffmaestro som spelade här i Kalmar. Trots en hel del knuffande från ena sidan till den andra var det ändå en riktigt kul kväll!

bubbelin style

Dagen började inte riktigt som jag ville med lite positivare inställning har dagen hittills varit bra, kan bero på att jag tog en jogging runda som innehöll intervaller med power-walk och jogging som är ett sätt för mig att komma i form för att ha ett lugn tempo och inte skada en fortfarande läkande kropp. Lite träning varje dag mår man bra av, nästan så att jag ska kämpa mig ut varje dag och ta en liten runda men det är nog bara min tillfälligt hurtiga hjärna som talar..
Hur som helst hoppas jag på en lyckad kväll då de flest ska ut i våran stora stad och socialiserar sig med folk runt om kring och röra på kroppen efter musikens rytmer.
/Idamargareta

idag är inte vilken dag som helst

utan idag är det en stor dag för ett av de små trollen, en dag då de små växer upp och blir ännu ett år äldre  och det är hela tre år som lilla fröken Zanna blir idag! Tyvärr kan jag inte fira henne då det är ett antal mil mellan oss men snart när värmen blir mer påtaglig då tar jag min väska och hälsar på mina värmlänningar igen!
/idamargareta

Pink Package

Ett paket kom på posten idag, ett inslaget paket som var alldeles rosa, fint och blommigt och inuti detta packet fanns det som kommer bli en del av min nya "utsmyckning" som även ger lite mer guldkant och färg på tillvaron nu när det är dags att se klart.
/Idamargareta

various forms of exercise

Går en riktigt underhållande men krävande kurs för tillfället och denna innebär att vi har någon form av träningsaktivitet nästan varje dag, bortsett från någon föreläsning och seminarium. Har precis gått igenom två dagar med olika nivåer på MAQ träning, vilket har (om inte resultat i framtiden så) givit mig träningsvärk och detta kan man då tolka utifrån två alternativ antigen att jag är extremt otränad eller att jag använder en hel del muskler som inte fått jobba på ett tag, jag väljer att se det från den lite mer positiva sidan och väljer det sist nämnda även om det egentligen innebär samma sak, eller..
/idamargareta

sore muscles

Klockan håller för tillfället på att närma sig tre slaget och jag har varit i skolan, tränat (med glädje) med ena halvan av klassen och ätit lunch. Det enda som är kvar är att ta en liten promenad som enligt mig själv ska hjälpa till att lindra den träningsvärken som kommer att infinna sig i min kropp imorgon och sen laga dagens middag och sen får vi se hur resterade kväll kommer att bli.
/idamargareta

Smiley faces

Jag känner mig som en liten flicka igen, en flicka med all den där sprudlande energin som fortfarande lever i sin lilla bubbla med den lilla världen som bara får plats just där och inte annat ont kan komma in. Vet inte om det är bra eller dåligt, för detta skulle lika gärna kunna något väldigt bra samtidigt som man måste passa sig och inte ramla i alla gropar som gömmer sig efter den väg som vi alla går. Men en sak är säker, veckan i sälen med all den aktivitet som vi gjorde var något som jag verkligen har haft stort behov av att göra(och var en bra start) för utan träning eller någon typ av fysisk aktivitet är inte jag mig själv eller rättare sagt mår min själ bra av träning vilket ger bättre psyke och bättre fysik.  Ännu en gång fick ni ta del att mitt grubblande.
/Idamargareta

med solsken i blick

Sitter på denna sak skapad av människan, av betong, trä, glas och annat som behövdes för att bygga upp balkongen, om jag hoppar den tanken så njuter jag ännu en gång av solen som värmer upp kroppen och som förhoppningsvis någon gång i framtiden ger mig en  sån där snygg sommarbränna!
Väntar för tillfället även på att klockans tickande ska närma sig tretton slaget för då är det dags att bege sig till vännen min för att sedan åka vidare mot Friskis, som kommer att bli mitt första besök på ett par månader, men i och med detta är jag nu igång igen!! (men det betyder inte att jag kan ge allt utan får ta ett steg i taget)
/Idamargareta

Sälen, en solig dag..


..i längdskidspåren

/idamargareta

medan solen gömmer sig

Medan solen gömmer sig bakom molnen sitter jag här och ser runt i mitt rum och kommer fram till slutsatsen att det fortfarande behövs lite mer städning, eller jag behöver i alla fall plocka upp lite mer av kläderna som lyckats ligga kvar på golvet sedan jag kom hem.  Imorgon blir det städning på riktigt!
Hade planer på att ta en liten springtur idag men det fick bli rask promenad på stigar och gångbanor, anar att jag eventuellt kan få benhinneinflammation om jag inte passar mig, så en sväng till badhuset väntar förhoppningsvis imorgon om jag får med min vän.
/Idamargareta

happiness

Nu när veckan har passerat med "träning" varje dag kunde jag inte undgå att kolla in mina fina (som i: inte är lika vita som de var i början) springskor igår natt när jag kom hem så därför blev det en tur med dom och de svarta kläderna med rosa detaljer på, ni vet dem där små detaljerna som gör det lite roligare. Än är kroppen inte helt återställd sedan mina besök i de sterila miljöerna med sköterskor och andra människor som finns där för att hjälpa oss sjuka och nyopererade sjuklingar så det blev inte  så mycket jogging som jag hade hoppats på men det kan ju alltid förbättras, en av anledningarna till att man tränar är att man har mål eller vill förbättras på något. Imorgon väntar ännu en dag med träning och förhoppningsvis har jag mer spring i benen.
Nu kan jag äntligen börja träna på riktigt! Känner inte av den där smärtan på samma sätt längre, nästan ingenting alls om jag ska vara ärlig så nu är lyckan nästan total men det bästa är nu träningen har blivit en del av mitt liv utan att det ska vara en jobbig ansträngning.
/Idamargareta

Dagarna i Sälen

Efter många dagar är jag tillbaka i Kalmar igen! Vi åkte nämligen upp till Sälen där dagarna har spenderats i många snödrivor och backar och så klart på skidorna när balansen väl infunnit sig. Veckan har varit helt underbar och jag åker gärna tillbaka baka och gör om det här igen för det var en riktigt rolig upplevelse och jag har lärt mig mer om vinteraktiviteterna än jag kunde innan (som så klart var en del av syftet med denna resa). Även om jag har kunnat stå på skidor ett tag är jag ännu bättre nu när tekniken med dalskidan, böjda ben, mjuka knän och allt vad det heter har satt sig fast i mitt minne.

En kort sammanfattning av veckans dagar lite högre upp i Sverige:
Söndagen den 27/3: Efter en natt med ca 3 timmars sömn kunde dagen börja och avfärden startade ca en timma senare än planerat, bussresan tog närmare tio timmar men när vi vill kom fram mötes vi av en mysig stugby och vi blev fyra tjejer som delade på en av dessa stugor. Jag somnade som en stock!
Måndag den 28/3: Första dagen på längdskidor och vi fick  göra övningar för att bli "vän" med skidorna. Trots vissa svårigheter var det riktigt underhållande och roligt och alla fick sina egna utmaningar med att kunna stå på skidorna. Detta var då förberedelse inför morgondagen då en tur på ca 2 mil väntade.
Tisdagen den 29/3: Ännu en heldag ute i spåren väntade, från tidig morgon till senare eftermiddag och ett antal vurpor har "utövats". upplevelsen av dagen har verkligen varit helt fantastisk med allt som följde med i resan, så som all den fina utsikten som visade sig från dalgångarna till bergstopparna, med dessa längdskidor åkte vi i spår, utan spår, uppför och nedför. Utmaningarna som vi stötte på var många men det har även gjort att jag har lärt mig något nytt hela tiden och trots att jag tydligen gillande snödrivorna i många nedförsbackar mer än jag själv trodde är jag trots allt bättre än jag var innan och skrattat har jag gjort i massor, dagen var över förväntan!
Onsdagen den 30/3: Första dagen med utförsåkning i Tandådalen, här handlade det lite mer om prestation än att njuta av naturen, men vädret gjorde att glädjen fanns kvar. Det som fick stå för dagen var inlärning av en bättre teknik och roliga men utmanande övningar i backen och tillslut kunde nästan alla ta sig ner för de flesta backarna utan större problem. Solsken i blick för tredje dagen i rad!
Torsdagen den 31/3: Trots den kyla som svepte över berg och dalar var dagens upplevelse riktigt rolig (igen), kan beror på att tekniken var bättre än föregående dag och vetenskapen om att man klara av svårare backar gör att man tror på sig själv lite mer än tidigare.
Fredag den 1/4: Fick någon timma i backen men det kändes i kroppen att vi ansträngt oss i timmar och dagar, sen kunde städningen börja och bussresan på ca tio timmar kunde ännu en gång börja.
/Idamargareta

20110329-185954.jpg

20110329-190036.jpg
Bilderna kommer från Emelies blogg!

RSS 2.0