Strange days

 
Lördag och ett par timmar på jobbet är redan utfört och en härlig promenad hem genom den vintriga och vackra skogen man får traska för att ta sig till detta hem och dess trygga vrå. Tékoppen är ryckande het och värmen sprider sig. Senare är det även tid för lite mer aktivitet och träning. En kväll som innebär mys och ny energi inför morgondagen då aktivitet står på planeringen för personalen på Buusta. Allt kan hända.
 

Don´t forget

 
Några timmar på jobbet och sen en välförtjänad promenad genom en igensnöad skog mot vårat hem. En dag som kändes sådär underbart positivt hela dagen igenom. Så det är nu på tiden att välkommna nästa dag och dess klockslag av framtiden och överraskningar. 

Miles away

 
 
Vackra tider väntar, även om dom kanske är längre bort än man kan tro eller så är det trots allt ännu närmre än man trodde. Vem vet. Den vackra naturen är här och det är ett som är säkert!

Change your life

 
Nytt år och nya tag!
Befinner mig i en ny stad i mitt hemland och trivs här i vinterlandskapet.
Förädringen var total och anpassningen till den nya miljön och de nya bekantskaperna tog en del energi, men nu kanske jag är på väg till det rätta spåret igen. Det är en underbar tid!
 
 
RSS 2.0