breathe




fotograf: caroline

att ta en paus

"du som tycker om att plugga kanske vill ta en paus och komma hit, tänkte jag"  Så jobbet väntar nu mina kära, dags att plocka hem lite pengar. Som tur så är inte solen framme nu, så att jag måste sitta inne och se värmen stråla på våra glasfönster men inte mig..(vi svenska är ju så bra på att prata om vädret så tänkte att jag kunde komma med ett litet inlägg)
Imorgon är det valborg, mycket som kommer att hända i vårat lila land?
/idamargareta

Raindrops keep fallin' on my head

Började som sagt dagen riktigt bra, och förhoppningsvis har jag även glad mor! Men dagen var alldeles för bra för att vara sann, jag började sent så hade alltså en ganska lugn dag på jobbet ( trodde jag ) Med löner följer även köer. Så det var precis vad som mötte mig på jobbet och det fortsatte fram till stängning. Sen gjorde jag även en tabbe som vi fick försöka att ordna, och till slut blev vi klara, igen diff och en glad tjej gick från jobbet utan tankar på att har strulat till det.
Sen får man nog tänka sig för, speciellt när man är övertrött, inte det roligaste att sitta bland alla vara kunder och nästan inte kunna hålla sig för skratt. Undra vad dom tänker egentligen. "vad är det för galning som har hamnat här..". Men det är väl bara bra om jag har kul på jobbet, eller hur!
Hoppas att ni haft en bra dag!
/idamargareta

20100428

Som pappa sa för en liten stund sedan, vi har hunnit med mycket idag (hittils i alla fall) började med vacker sång, lite tårta och paket. En tur i spåret och sen fruskost. Annars brukar de vara så att man segar lite framför tv och ser vad som händer. Men mycket ska hända på en dag. Sen blir det middag med familjen och ett jobb som väntar. Får bara hoppas att allt blir till det bättre snart!
/idamargareta

en dag..

Imorgon är det en stor dag, en jämndag, min mors födelsedag! I helgen blir det en resa med famlijen och vänner. Så inget uppsala för min del, men uppsala finns ju kvar så dit kommer jag tillbaka igen, snart! Så ni får ha en grym vecka ni härliga.
/idamargareta

Jon Blund har med sig två sömnparaplyer

Kvällen finns för frid, stunder att bara fundera och tänka fritt. Njuta av mörkret, om man som igår inte kollade på skräck/thriller film. Nu finns det tider för allt och lite till men ändå ingenting. Dags för john blund att ut och resa.
"Jon Blund har med sig två sömnparaplyer, ett svart för stygga barn och ett färgglatt för de snälla."
god natt
/idamargareta

falla fritt

Vad vill du säga när allting är sagt
vad vill du känna när någon tagit din makt
du vill att jag ska sjunga
men bara om sånt som hör till sitt
men ska jag sjunga
då ska det finnas tid att sjunga fritt

don’t let your life go to waste

har hunnit med lite av vad som var tänkt, men lite är bättre än ingenting, eller hur!? Har jobbat, fram till lunch sen blev det en jogging tur med mor, får hoppas att det fortsätter så för det är mycket trevligare med sällskap och tiden går så mycket fortare. Ikväll blir det mor och dotter kväll, middag, lite bowling, vin eller annat gott.
Ha en härligt kväll!
/idamargareta

Well let the sun shine on your face
And don’t let your life go to waste
Now is the time, got to make up your mind
Let it shine on you, let it shine on you
                                  /laura Izibor

memory

Det var en riktigt grym kväll igår, alltid lika kul att se sin syster på scen och agera, ha kul göra precis det hon vill. Jag är en stolt stora syster! Så klart är dör batteriet mitt i allt, men minnet finns alltid kvar, lika så musikalen från förra året.
Dirty diana..
/idamargareta

I me my

Är en tränad (försöker iaf), ledig, glad, ny shoppad och mätt tjej som ska fortsätta med tråkigheter som städning och plugg.Klockan som inte har hunnit att slå två, bra gjort måste jag säga, för mig själv i alla fall.  Ikväll väntar en storslagen musikal för esteterna och my baby sis. Temat: Michael Jackson.
Lycka till ikväll!
/idamargareta

trodde att jag drömde

Trodde att jag drömde när jag kollade ut genom fönstret och såg snö, snö! Jag som precis började njuta av solen, värmen, fågelkvitter och annat som kommer med våren. Får hoppas att det bara är tillfälligt.
Ha en bra dag!
/idamargareta

tornado

 Sitter och pluggar, lyssnar på ljuv musik, men så många tankar som påverkas av musiken. Även om det inte alltid är musik från "förr" så kommer dessa minnes bilder upp. Inte alltid den bästa kombinationen nu när jag har en uppg som ska inlämnas in om några dagar, ett jobb att sköta, barn att dansa med. Men vem kan hindra alla dessa tankar från att flöda fritt, inte jag. Alldeles för stark påverkan. Legenden, 47, health psychology, vatten, vår, gångna tider. Mitt lilla unga jag sitter och funderar på saker som har hänt, tänk om man inte hade gjort saker och ting eller gjort dom på andra sätt. Tror nog att detta är ett sätt för mig att klara av "jobbiga tider". Tro inte att jag mår dåligt utan det handlar mer om att jag har alldeles för mycket att göra på alldeles för lite tid! Det i sig gör att mitt vanliga jag har kommit lite i skym undan men snart hittar jag fram igen. Solen glimtar ju alltid fram igen
/idamargareta

ljus och mörker



Underbara mjuka och fluffiga kuddar, värme och mörker, lite ljus tända och tunga ögonlock. Detta är min kväll.
/idamargareta

allt och lite till

Allt började med minnen från en konstig dröm, som handlade om allt och lite till men ändå ingenting. Inget sammanhang över huvudtaget. Men vad skulle drömmar annars vara, om dom inte var lite konstiga.
Fortsatte morgonen med en promenad i friska luften och lite solsken, allt innan jobbet sätter igång. Men imorgon mina damer och herrar då är jag ledig!
ha en underbar dag i solen!
/idamargareta

"the finish line"

Det är helt galet, alldeles för mycket på en gång, nästan så att jag skulle vilja ge allt detta ansvar och alla funderingar till någon annan, men då skulle jag säker vara orolig att denna person inte klara av situationen. Alltid ska det vara något. Vad ska man egentligen göra i framtiden?, dags att skicka in ansökan om man inte redan har gjort det, klara av jobbet och plugga samtidigt, samtidigt som man har ansvar för ett helt gäng med barn. Bara detta är en upplevelse i sig, jag tycker att detta är väldigt kul men det är allt däremellan, allt som man måste göra, detta måste är precis det som gör allt detta lite svårare. För mycket i mitt huvud, för mycket på en gång, för mycket och lite till. Men man får göra sitt bästa och hoppas att det räcker, om några veckor får vi se resultatet av allting.
Hoppas att ni har en bättre vecka än mig!
ha en bra kväll!
/idamargareta

love is my drug

Låter naglellacket torka, lyssnar på härlig musik och laddar inför ikväll! Emma är på väg till våran stora stad, ses ikväll min vän. Började dagen tidigt med jobb men slutade runt lunch så en härligt eftermiddag är vad jag har haft! Men nästa helg, då blir det verkligen liv mellan alla dessa väggar, hoppas på underbart väder då två små troll kommer och hälsar på, längtar!
ha en grym kväll!!
/idamargareta

and then

And then I looked up at the sky and saw the sun,
And the way that gravity pushes on everyone,
On everyone.

home

Ny vecka, nya tider och jobbet är färdigt för idag!

Imorgon blir det en tur till solstaden för att kolla runt på stan och förhoppningsvis komma med grymt snygga kläder och så väntar förstås ett trevligt sällskap i staden också, julte, min vän.

ha en härligt kväll!
/idamargareta

when you say nothing at all




anser inte att man behöver säga så mycket, detta är helt enkelt kärlek, fångad för stunden!
/idamargareta

klockan tolv

klockan är redan tolv, lunch tider. Men jag har hunnit att göra lite små saker, göra mig i ordning, rensa garderoben (lite smått i alla fall) Och nu tänkte jag ta i med grov handskarna och hjälpa pappa med bilen, får se om han vågar ta hjälp av mig. Senare blir det en träff med Emma som jag inte har träffat på länge!
Ha en underbar dag så länge!
/idamargareta

sälen 2010


andra dagen, ett riktigt vinterlandskap


påväg mot skidbackarna




tävlingen...


.. alla vill se..


..men inte göra, bara dom modiga och galna!!




winter wonderland

okej, denna rubrik stämmer inte riktigt in på vädret som börjar smyga sig fram men några timmar bort så var det berg av snö. Vi hyrde en stuga i sälen, några dagars skidåkning och resultatet slutade i några blå märken på vader och smalben (för oss som bara åker en gång om året, knappt det), en stukad muskel i benet eller hur man nu i läkartermer uttrycker sig. Detta är min syster. Även om man inte åker så ofta är det ändå så underbart att åka skidor, men nästa gång då ska jag prova på snowboarden igen, kanske att jag hittar någon som är snäll nog att lära ut. Men nu är vi hemma igen, hem ljuva hem.
/idamargareta

RSS 2.0