Valborg, på resande fot

Idag är det valborg och den kommer inte riktigt att firas på samma sätt som många av uppsalaborna och deras vänner kommer göra. Den kommer inte firas alls skulle jag nog säga.

Bilder från resan, inifrån tågets skyddande väggar:



Trodde att jag skulle hamna lite fel ett tag, det var lite väl mycket snö.



När jag väl kom upp efter ytterst få timmars sömn var det dags att påbörja resan som skulle ta mig hit och här är jag nu, snart är jag helt installerad, behöver lite små grejer och en härlig promenad sen ska jag återgå till sängen om inget annat sker. Annars kommer denna vecka att vara något utöver det ovanliga

Further on down the road

Ibland undrar jag hur långt tid man kan behöva för att rätta till, förändra och acceptera, som om tiden inte riktigt räcker till. Men den har väl som allt annat, sin egen anledning.

Det som för ett par timmar sedan såg ut att sluta i total kaos har nu flyttas vidare till mindre utrymmen och väntar nu snällt på att forslas vidare till nästa destination En destination som kommer att påbörjas innan talesättet: morgonstund har guld i mun verkligen börjar verka. Det blir en destination som förhoppningsvis kommer att ge väldigt mycket.

Hoppas och önskar nu bara att alla jag håller nära mitt hjärta håller sig uppe på fötterna och inte snubblar medan jag är borta!

Kings & Queens

Efter något som kan liknas med en sömnlös natt och seg morgon har det mesta trots allt blivit helt okej. Plockandet bland kläder och ting börjar likna den typiska röra som ingår innan allt. Ett hem som doftar gott efter städandets anda. Dagens sista punkter på listan är inhandlandet av resterande artiklar och ett härligt yoga pass. Sen får vi se vad kvällen har att bjuda på.

För kärlekens skull

Lillasyster är hemma och förändringen var ett faktum, på både ett och två sätt, men absolut inte av något negativt slag. Morgondagen kommer förhoppningsvis bestå av sällskap från storasyster och kidsen och senare i veckan kommer vi ha hela familjen samlad igen för en stund, innan vi sprider ut oss igen.
Men innan dess ska denna underbara och soliga dag få fortsätta ett par timmar till.

Walk of the earth


Insåg i morse att jag har nått en del av mina delmål så dagen kan inte börjat bättre, det enda som fattas nu är hemkomsten av en syster och sen min dagliga träning och massa trevliga ärenden.

a book like this

  
Tänk att så mycket men ändå så lite kan hända på en tid, som en av många berg- och dalbanor man åker.
Uppskattningens förmågan ökar lite mer hela tiden och tiden har nog både sagt och säger sitt.
Ny vägar kommer snart att korsas och det känns i hela kroppen att något nytt är på gång, vet  inte alls hur det kommer att bli men det är kanske precis vad som krävs. Något helt annat, något som inte alls är jag. 
Något som för en del bara är en liten händelse kan för andra vara något av mycket större betydelse.

Who's knocking

Jag tycker om allt det här men känner en liten stress att hinna med allt och alla innan tiden runnit ut för den här gången. Vakande med känslan av att ha glömt något, något som jag borde komma ihåg eller göra. Oavsett vad det nu kan vara så finns det inte för tillfället så det är väl bara att fortsätta som vanligt och hoppas på att tanken eller tankarna kommer tillbaka.
Annars ser saker och ting ut att lösa sig, som när solen kommer efter regn och leendena kommer tillbaka.

Keep your face to the sunshine and you can not see the shadow


  
  

Gårdagens aktivitet bestod av dansande gung till takten av ljuvmusik som spelades medans maten blev klar på spisen, sen var tanken att inlinesen skulle provas men så blev det ej. Trodde inte det skulle bli av idag med vi åkte till skärgården och trotsade vädret och det gav upp för en stund. Vi fick underbart solsken och många skratt från min sida, men jag är glad att det inte blev någon skada efter en lite osäker väg.

Trysil

  

Vi for iväg, mötte på lite hinder som slutligen löste sig med lite tur och tålamod. Vi kom fram och levde lite till under en helg som kunnat innehålla fler dagar än vad som verkligen får plats. Nu, hemma i vårvädret igen.

Fick träffa lillsis som har det helt underbart, förhoppningsvis kommer hon hem innan jag far så vi kan ha en sån där familjehelg med alla innan vi delar upp oss igen till sommartiden.

vi kunde lika gärna


Du är en saga för god, för att vara sann. Det är en saga i sig att vi funnit varan.
Vi kunde lika gärna, aldrig någonsin mötts. Eller var vårt möte redan bestämt långt innan vi fötts?

Vem vet, inte du. Vem vet, inte jag
Vi vet ingenting nu, Vi vet inget idag

den andra onsdagen

  Bild från höstmarknaden, denna gång var det lite mer regn.. Som vanligt är det den flitiga sis som tar korten.
   
  
Bättre sent än aldrig, men nu har även jag blivit en av alla dessa nördar, ska bara försöka att behålla det sociala livet.. Om ett par timmar far några av vännerna till en för mig okänd adress, lite avundsjuk kan jag nog säga att jag är men bara inom vissa delar. Hoppas att ni får en underbar och lärorik tid!
Annars lever denna stad upp till sina förväntningar, andra onsdagen i april och marknaden var i full gång, med tanke på att jag ändå skulle ner till stan så kunde lite marknadsnougat följa med mig hem.

covers

Om det inte har varit långa promenader med en hund eller vän så har jag tränat, bland annat power yoga, vilket är riktigt härligt så här efteråt. Om det inte har handlat om någon typ av träning så har stunder med trevligt sällskap istället ägt rum. Så den senaste tiden har varit väldigt härlig och en fortsättning på samma väg hoppas jag att det blir. Tror även förra veckans snabba drag följer med i denna, med några undantag, då vi åker upp till vinterland om ett par dagar.

.




"kan inte se dig men vet att du står där och ler"


Gloria

  
  
Träffade en av de finaste personerna idag, en promenad i skogen och sen ett överraskningsbesök hos hennes vän. Ibland saknar jag den tillflyktsort vi hade i stugan vid vänern. Tänk de fina vårdagarna när värmen sprider sig i kroppen, förberedelserna inför en tid av sommaren i stugan och sen de vackra solnedgångarna på det.
RSS 2.0