week

Galen vecka kan jag lova, och det här är bara början.. jobb dom tre första dagarna vilket gör att morgondagen är min sista dag för denna vecka sen blir det en resa till sälen med familjen över påsk! mycket trevligt! så snart kommer jag att vara ledig i fem underbara dagar, men nu får ni ha en härligt kväll!
/idamargareta

emma

emma - "för vi ska åka båt schalalalaa"

haha, det var något som jag verkligen behövde efter en dag på stan, plugg och regn!

ha en härlig dag!
/idamargareta

be good

bara för att få ta den en gång till


Fathers, be good to your daughters
Daughters will love like you do
Girls become lovers who turn into mothers
So mothers, be good to your daughters too


känner för att

"känner för att kittla dina trumhinnor med ljuv musik"
hörde detta uttryck (eller något liknande) på radion för någon dag sen, men tyckte att det var lite kul så att även du skulle får höra det. Har pluggat och varit social med min mor idag, tänkte mig en tur till hennes jobb nu när hon slutar om det kunde sluta regna! Nu när snön äntligen börjar försvinna så ska det så klart regna. Så det finns ju alltid något att klaga på, men i värsta fall får jag väll stanna inne. Men dte borde i alla fall betyda att vi snart får vår.
/idamargareta

lost in dreams

underbar och älskad av alla, man kan ju alltid drömma! :)
Det är vad jag ska gör snart i alla fall, drömma. Nu har jag börjat att glömma bort mina drömmar igen, det som var så kul att vakna upp på morgonen och fundera lite över drömmen, skratta lite över sig själv att man ens har fantasi att "komma på allt"
Ha en härligt kväll och godnatt!
/idamargareta

mittenavmars

Igår var en såndär toppen dag, en sån dag som bara "flyger iväg", hann inte allt gör speciellt mycket men hade riktigt kul ändå. Började med jobbet, vilket innebar att jag var upp klockan 06.00 och sen var det bara att köra på. Runt lunch kom små troll med mor och hälsade på. Det blir alltid lite mer liv (och rörelse) i huset. Inte bara "massa tjugoåringar i huset" som malin sa, kan ju undra vad hon menade med det..
Ännu en söndag och mer dans och lek står på schemat, så nu ska jag kolla upp vad som behövs planeras för alla barnen. Ha en härlig söndag!!
/idamargareta

små trollen

imorgon är det upp tidigt för jobb fram till lunch. Sen kommer små troll och hälsar på, det ska bli roligt!
ha en härligt kväll, nu blir det filmmys i soffan.
/idamargareta

today

att sova för länge eller i behov av sömn?, vet inte riktigt vad som är rätt.. hade planer på en tidigmorgon med träning men somnade om, vaknada ganska lagomt till att göra mig iordning för jobbet vad halv ett. Så det är i stort sett hur min dag har sett ut, Jobb, jobb, jobb. Kom hem för en timma sedan. Snart blir det sängen igen och jobb igen. Inte något speciellt värt inlägg men då vet nu hur min dag har sett ut i alla fall, om ni skulle börja undra dvs.sov gott!
/idamargareta

blå himmel

tog med min rosa dataväska på en promenad och hamnade tillslut hos becca för att vara duktig, dvs. dags att plugga lite! Senare är det jobb som väntar men innan dess kommer jag att finnas här.
ha en härlig dag!
/idamargareta

something

Now, I can't behave
I feel it in my feet on the streets
But don't you know?
There's something I can feel when I breathe

150310





shortie

Sitter här och är faktiskt väldigt bra, våren är snart här, solen i alla fall. Lyssnar på lite härlig musik från Salem Al Fakir. Har även blivit några carl von linnéare fattigare, men är ändå gladare än vad jag var innan jag åkte hemifrån.
Ha en härlig dag nu när våren snart är på väg, förhoppningsvis!
/idamargareta

reflection

in a mirror is where we find a reflection
of our apperances,
but in a heartis where we find
a reflectionof our soul

This Bottle Of Wine

Det har varit en riktigt härligt helg förut det vanliga jobbet tog jag och mor en härlig promenad i skärgården. Senare blev det en tur till louise för att träffa tjejerna, lyssna och se en del av melodifestivalen men vet inte riktigt om jag tyckte att rätt låt vann. Själv höll jag tummarna för Salem men det räckte tydligen inte så långt. Hur som helst fortsatte kvällen med dans och annat skoj, får göra som lisa, tacka alla härliga som var där!! Ikväll väntas det mys med tjejerna i familjen, film är vad jag hoppas på så får se vad det blir.
Ha en underbar kväll!
/idamargareta

Under Heaven's Skies

Var nyss inne på miss J's blogg, så nu blev jag faktiskt lite mer inspirerad att skissa lite, trotts att jag borde göra något mer "nyttigt" men nu är jag ledig från jobbet någon dag så jag kommer nog att hinna med det där lite "nyttigare" lite senare.
ha en härligt dag!
/idamargareta

"du är en såndär person"

Helt galet och helt galna, men ändå alldeles för underbara och härliga.
Det är tur att visa människor ser saker från den ljusa sidan och kan förstå ens problem ibland, trodde jag skulle gå itu, lite skuldkänslor här och lite där för att jag inte kunde hjälpa. Även om det var precis det jag gjorde, på mitt sätt. Vad jag pratar om nu är egentligen ett ilandsproblem bland allt annat men när allt stannar upp och bara väntar då kan det verka som världsliga problem. Nu när mörkret faller ska man inte tänka så mycket, eller så är det precis vad jag gör, tänker för lite och då kommer konstiga tankar fram, sådär av ett svagt ljus från nattlampan ett mörker från natten. Men inga ledsna minner hos mig, imorgon börjar en ny dag. Än så länge ser det ljust ut, jobbar några timmar, ner till stan kolla runt lite, ta en promenad med förhoppning på sol och sen ska jag träffa lite härligt folk som jag inte sett på ett tag! Det är nu man ska sluta, så sängen för mig (tidig morgon!) och hoppas ni får en grym kväll!
/idamargareta

Dancin' where the stars go blue

Imorgon blir det tidig morgon (dags att verkligen hålla igång träningen och nu när jag sagt det kan jag inte hoppa det imorgon!) sedan blir det det vanliga med plugg och senare arbeta som en galning, om dagen blir likadan imorgon som idag. Men sen är det helg och jag är ledig, fram till måndag och söndag blir lika rolig med alla små små barn som dansar runt.
Nu är det sängen!
Godnatt!
/idamargareta

now and forever

wings

Hade planer på att lägga upp en bild men eftersom att den inte finns på den här datorn så har jag inte riktigt orkat att fixa det, tror till och med att den finns kvar på kameran. Hur som helst har mina dagar börjat med konstiga minnen från en orolig natt, har börjar drömma riktigt konstiga saker, jag springer omkring, åker bil, leker, gör hela tiden någonting för jag måste ju hinna med allting hela tiden, i drömmarna alltså. Så nu har jag börjat att läsa drömtydning eller "säg mig vad du drömde" som boken heter. Inte får jag bättre förklaring av den heller utan allting som jag drömmer säger emot sig självt, svårt att förklara, men vad vore inte drömmarna om dom inte var svårförklarade.
/idamargareta

you'll see

Måste berätta om gårdagen då en del av dagen spenderades med  nästan hela familjen, det började på ikea och senare vidare mot min syster och sedan hem. Men i min familj är jag tydligen den "blonda" (utan att någon ska ta illa vid sig!) Vissa gånger säger jag saker innan jag tänkt efter och gör även saker därefter, iaf när jag känner mig trygg, vilket jag gör med familjen. Men det jag egentligen ville säga var att nu har jag äntligen en dataväska till min nästan nyinköpta dator. Väskan är passande nog rosa, så den syns, men varför inte en liten färgklick under mörka vintern. Tror nästan att dom tror att mitt hem kommer att vara något liknande en prinsessas. Men den som väntar får se..
/idamargareta

I left my head and my heart on the dance floor

"I don't wanna think anymore!
I don't wanna talk anymore!
I left my head and my heart on the dance floor."

it's my favorite song they're gonna play

underbara helg!
Har hunnit med en tidigmorgon för ett träningspass på morgonen och nu sitter jag i köket med musik på, syster ska baka lite kakor och jag ska plugga och äta kakorna. Sen blir det en en systerkväll som innnebär bio och eventuellt utgång. Men nu får ni ha en grym kväll!!
/idamargareta

waiting


Sitter här och försöker att ta det lite lugnt, mycket att hinna med på kort tid, många vuxenpoäng att hämta om man säger så. Men två dagar till sen är det helgen för min del, så får se vad som händer då. solen är helt underbar, längtar till dom där dagarna när man sitter ute med en kopp te eller liknande och bara njuter!

"att vänta en glädje är också en glädje"

Let your memories grow stronger and stronger

the call

All you can do is try to know
Who your friends are
As you head off to the war

Pick a star on the dark horizon
And follow the light

You'll come back
When it's over
No need to say good bye
 

dentredjeitredjetvåtusentio

Sitter här i vardsagsrummet och bara andas ut lite, efter olyckan på maxi i lilla kristinehamn har vi fått en hel del nya kunder så det är bara att jobba på. Men det är alltid kul att se lite nya ansikten. Kom även hem i tid för att kunna se sässongs starten av Grey's anatomy, och imorgon börjar criminal minds.
Något favorit program?
ha en grym kväll!
/idamargareta

run run

Har precis kommit hem efter ett litet träningspass på gymmet, måste komma igång och springa igen! vill ju inte
missa Vår ruset. Mitt i allt, när vi tränade gick strömmen, så det var ju bara att sluta tidigare men får hoppas på
en bättre dag imorgon.
Nu får ni ha en grym dag!
/idamargareta

let the sun

Usch så mycket hemskt det är som händer! Men ur allt det onda kommer alltid något gott så
det är precis vad man ska göra. Se framåt.
Let the sunshine in!


sometimes

"People change, change because of who I am
If you don't, than you and I won't get along

But sometimes, I need somebody who can make me feel alright,
and shades me from the streetlights
I'm breaking up, I need someone who needs somebody now"



RSS 2.0