revelry

What a night for a dance, you know, i'm a dancing machine
put the fire in my bones with the sweet taste of kerosene

I get lost in the lights, so high, i don't want to come down
to face the loss of the good thing that i found

Workin' nine to five

 
kan verkligen säga att Workin' nine to five, what a way to make a living är ungefär som jag fungerar just nu, fast med plugget om man säger så. och än är det inte slut, men inte lika kvar att göra istället och det är riktigt skönt!
hoppas att livet leker lika bra för er? :)
/idamargareta

Dancing

Nu har ännu en vecka passerat och den har innehållit allt från plugg, skratt, sömn och bra tv program som dirty dancing 2 som jag hoppas att ni inte missade!
Idag hade jag joinat becca ut till A9 för att vara funktionär, skulle nästan tro att jag fick solsting eller i alla fall ett väldigt färglat ansikte om man säger så. Nu är det verkligen inte mkt kvar att göra så det är bara att tag i saker och ting så löser det sig ska du se.
ha en bra kväll
/idamargareta

måndag

helgen har varit riktigt bra, träffade tjejerna och åt god mat, kollade på film och hade bara allmänt mysigt har även hunnit med lite jobb och plugg. imorgon är det sista skoladagen för veckan sedan är vi lediga!! riktigt härligt!
men nu får ni ha en fortsatt trevlig kväll
/idamargareta

the colour of my life


jag tyckte att detta citat var så söt så var tvungen att få med det, hämtat från Nalle puh

När du trillar ner på någon räcker det inte att säga att du inte kunde hjälpa det, när allt kommer omkring kunde han förmodligen inte heller hjälpa att han hamnade under dig.

not to late

Är nu hem kommen efter en hel dag i vårt kära charlestown, har även sprungit hela Vår ruset idag. och det var riktigt rolig, hade nästan orkat att springa lite till bara för att, och så klart kan det ju finnas en liten anledning, Julte var ju med! och i mål kom vi allt. Så nu är det i stort sett sängen som väntar och en god natts sömn.
puss och godnatt på er
/idamargareta

tisdag

Jag vill börja detta inlägg med att säga : Efter regn kommer solsken!!
hur som helst jag hunnit med lite av varje, pluggat, jobbat och även träffat miss J över en god lunch. och snart väntar en ny dag, med mycket spring, Det är en sak som jag verkligen kan lova! Vår ruset här kommer vi!

sunshines


                                                               ursäkta den suddiga bilden men hon är så söt!
Godmorgon sunshines, ha en bra dag med er nu!

veckans första dag

vill bara börja säga att jag hade en riktigt rolig kväll! det blev en oplanerad, lugn, rolig helg för min del.
men nu börjar en ny vecka, det är bara att fortsätta plugga på..
/idamargareta

The perfect time of day

Let your colors collide
All the time is so fleeting
I quit running behind
I know your meaning
You look too far
For what you wanna say
And you look for
The perfect time of day

7442

Nu är jag igång på riktigt, vår ruset nästa eller vad säger du Julte? fick hem ett brev i morse och blev överlycklig när nummerlappen och allting äntligen var här hemma hos mig.
Nu ska jag bara fortsätta plugga på fördjupningsuppgiften så jag förhoppningsvis blir klar med den!
ha en bra dag!
/idamargareta

shoes shoes shoes

Ännu en dag som snart passerat, men med mycket plugg och lite shopping inför studenten och balen så kommer jag att somna med gott samvete, även om jag inte hunnit träna idag. Imorgon är det hemma plugg som gäller och ett litet stug besök. Det är faktiskt riktigt härligt att åka ut till stugan och bara njuta av naturen!
Men snart är det tv:n som väntar, ett av mina favorit program - Criminal minds.
hoppas ni haft en bra dag!?
/idamargareta

beauty and the beast



                                                        Skönheten sitter i betraktarens ögon

dagen till ära

Dagen till ära har jag faktiskt sagt upp mig, det känns riktigt skönt nu efteråt faktiskt. Visst är det skönt med några extra slantar men skolan och allting runt om kring är faktiskt viktigare! Så idag/ikväll bestämde jag mig för att vara  värd att bara ta det lugnt, för imorgon är det nya tag som gäller plus lite shopping inför studenten och allt det.
ha en bra kväll!


/idamargareta

What about if that was you

What if it was your brother sister mother father child
Then would it still be cool ??




Han är till och börja med inte den typen av artist som jag vanligtvis lyssnar på, men kunde inte låta bli att lyssna på den här låten som även är ett sammarbete med Friends. Rätta mig om jag har fel, men alla borde lyssna på den här typen av musik och innebörden av den här texten. Alla har helt enkelt rätt att få vara sig själv, för tänk om det var någon som du själv kände som blev mobbad, vad hade du gjort?
"Hur skulle det kännas om du själv eller någon av dina nära blev utsatta?".

Never say never

Efter skolan, som förövrigt slutade vid lunch idag, tog jag, elin, julia och caroline en mysig picknick liknande lunch på sandgrund. Kan säga att sällskapet var trevligt, maten var god, solen var varm man det blåste en hel del, så det blev inte så mysigt som vi tänkte oss, men bra blev det i alla fall.
Usch nu är det inte långt kvar mina vänner! :)
/idamargareta
RSS 2.0