Rock and Roll

Om några timmar väntar jobb på att blir gjort, tänkte hinna träna innan men känner inte för det idag, har ju trots allt lite träningsvärk sen går dagen. Men nu får jag fortsätta att fördriva tiden någon timma till innan jag kilar vidare mot jobbet ett par timmar.

Gårdagen spenderades lite överallt. I hemmet, på jobbet och nästan sist men inte minst i en ishall för att kolla på hockey, som är grymt mucket bättre att kolla på på riktigt istället för att kolla genom tv burken. Lite mer på rikgit då! Så tycker ni att det är trist att kolla på sporten, gå på en riktigt match då!

Fick även redan på att båda mina underbara kommer hem i helgen!!
Ha en grym dag!
/idamargareta

If he wanna rock he rocks
If he wanna roll he rolls
He can roll with the punches
Long as he feels like he´s in control

Om solen ändå kunde vara framme

.. som den var igår, vädret är inget att lita på!!

Gårdagens kväll spenderades i kd, det var riktigt trevligt, något som gärna får göras om. Spelade även ett typ av fia med knuff förut med tjejerna och det är nog tur om en viss miss julte inte förlorar allt för ofta om man säger så, det är de där med dåliga förlorare..
Men nu börjar kvällen och soffan väntar, tv.n väntar och något gott att äta väntar i vardagsrummet så det är nog dags att kila vidare dit. Men hoppas ni haft en grym helg och ha en bra kväll!!
/idamargareta

lördagdentjugoförstanovember

Snart bär det av till KD, träffa några av flickorna, ska bli mys!!
Hard work igår kan jag lova, så slutade med en tv kväll, men det funkar också.
Kollade på min syster och alla andra estetväsen som sjöng och det var schlagertema som stod på schemat, riktigt underhållande var det också. Alltid lika kul att se när folk uppträder. Nästan så man själv önskade att man hade den där vackra sångrösten. Men familjen får stå ut med min så kallade "vackra stämma" tills min syster tar över tonerna, som låter ganska mycket bättre.
Men nu får ni ha en bra kväll!!
//idamargareta

What About Now

all the things that we are
But are not saying


expression

Jag älskar uttrycket Skönheten sitter i betraktarens ögon, kan inte få nog av det och dom orden kommer att följa med i mina minnen så länge som jag kommer ihåg dom, förhoppningsvis föralltid! För det är sanna ord och inget annat sen får var och en ha sin egen version och tolkning av orden men för mig är det en positiv känsla. Något som förhoppningsvis kan lätta på en djup känsla. Det kan vara dina ögon lika så dig själv som är vacker, utsidan som insidan, för du är vacker och en skönhet! 
Något att tänka på och aldrig glömma!!

//idamargareta

Come lay 'em down

Come down to the river
Come and let yourself in
Make good on a promise
To never hurt again
If you're lost and lonely
You're Broken down

Bring all of your troubles come lay 'em down
All you sinners
And the weak at heart
All you helpless
On the boulevards
Wherever you are now
Whatever evil you've found

Bring all of your troubles
And come lay 'em down
We're all tied to the same old failings
Finding shelter in things we know
We're all dirty like corrupted small towns

We'll bring our troubles
We'll bring our troubles lay 'em down
All you rich men
And the high above

All those with And without love
All you burdened Broken down
Bring all of your troubles
Come lay 'em down

091112



B-day!!

Vaknade i morse av vacker sång och härliga stämmor sjunga för lilla mig, tända ljus, god frukost och en underbar familj. Det är alltså min och min brors födelsedag idag, tyvärr är inte han hemma men kommer hem imorgon så vi blir firade då! Men har allt hört av mig till honom, tills vi ses imorgon. Hörde att tårta väntar på att bli upp äten om ett tag också, smaskigt. Ville bara säga: Ett Stort Grattis Till Mig och Min Bror!!!

ha en bra dag!
//idamargareta

Breathe

Sitter här nere vad datorn denna tisdags kväll och om några dagar är det  en happy B-day!
Tog en rikigt härlig promenad förut med härligt frisk luft och grymt bra musik i lurarna, att komme hem med sådär rosiga kinder av lite kyla mot ansiktet och man känner sig som på nytt, i alla fall jag. Far är hemma igen och snart även bror och då är hela familjen hemma igen, snart. Hörde även att madde redan visste vad jag skulle få av broder så nu är det spännande! Men nu är det dags för mig att sova och krypa ner i varm säng,
ha en bra kväll!!

//idamargareta

People are people,
And sometimes we change our minds.

worth remembering



"ingen kan dö som levat har, i minnet lever jag ju kvar"

big city life




Sitter hemma hos jossan i hennes rum i uppsala, den så kallade student staden.
Kom hit för några timmar sen så får se vad som kommer att erbjudas i helgen..
ha en bra kväll!!
//idamargareta

spare the time

Sitter här hemma i den nya så kallade kontorsstolen och lyssnar på ny musik, i alla fall för mina öron, sitter här och skriver och diggar lite bra musik.Idag har jag varit riktigt nervös, haft riktigt kul och bara varit.Började dagen med att övningsköra med min far och sen vid lunch bar det av till halkbanan i grums och det var grymt roligt. Jag var riktigt nervös i början, men just nu vet jag inte vad jag skulle ha varit nervös för. Så  nu sitter jag här och är bara två steg från ett körkort så nu vill jag se till att få det också! Men vi får se vad tiden säger tror jag.Sen fick jag även träffa en kompis nya familjemedlem, en golden med namnet penny och riktigt go är hon!

Men nu får ni ha en bra kväll!
//idamargareta

RSS 2.0