The time is now*

Det ska vara lätt tillgängligt det ska vara öppet och strålande. Luft och kreativitet. En stor och lång bänk som innehållet allt det där som önskan vill ha. Intill allt det där som önskan vill ha ska ett stort fönster infinna sig och släppa in ljuset som så snällt alltid kommer att finnas där förutom när mörker infaller och då låter månens sken skapa sina intryck. En vägg prydd med allt det där som har sin början i mina kartonger.
Under då-tiden skapades en början som tog en paus, nu-tiden står och stampar och vill till framtiden, den tiden som faktiskt väntar på oss med alla sina överraskningar

Blå

"I don't love you but I always will"

Med sjön några fotsteg bort, gräset bakom mig och en stor sten att sitta och vila på med fötterna placerade i gruset nedanför, omfamnades jag av en känsla som bara denna stad och natur kan ge. Med ett lugn och påfyllning av energi känns det bra. Ville sitta kvar på den bänk liknande stenen under en längre tid men de kyliga vindarna lät fötterna åter igen få göra sitt jobb och vandringen fick på börjas ännu en gång.
 
 
Fick en helg som var så välbekant men ändå så ny. Platsen var en annan, likaså miljön och orsaken men grunden densamma. Prövningar är till för att testas och inget ont som inte har något gott med sig är väl vad man säger.   Det var något jag inte ville vara med om igen men när man gör allt för ens nära kan man krossa många vägar. Denna var liten men tung, som att gå i sjunkande lera. Men samtidigt var det inte så tungt för jag var inte själv, lugnet kom från den tidens erfarenheter och den kärlek som skapas av banden vi binder genom tiderna. Jag kunder ta mig dit med inte allt för tunga steg då det fanns en visdom långt inne som hjälpte till att skapa luft där det behövdes.
 
 

Happines

Bilden jag hade framför mig är något så fint att det aldrig kommer att försvinna. Oro, planering och spänningen var något som växte i takt med att datumet närmade sig. Lyckan, kärleken och meningen med livet är djupa ord men tror ändå att jag såg mer än bara en liten glimt av allt det igår. Överaskningen blev precis så fin som vi hade tänkt oss om inte finare.
 
 
 

Everybody knows

En person men med så mycket mer. Hur beskriver man en persom med bara ett par ord när orden i sig har olika betydelser beroende på vem som får höra historien. Antar att man får utgå från sina egna skapelser och formuleringar av ord och meningar. Dom egna tankarna. För en person är så mycket mer.
Det är fortfarande som igår och som om tiden går utan förändring trots att det har hänt så mycket under all den tiden som har passerat och fortfarande gör. Tänk när tiden är inne.

Almost human

Roe

Kvällens: Middag och en tur för någon timmas stilla lugn med fiske på en spegelblank sjö. Fint avslut för denna kväll.
 

Stalheimsfossen

Gårdagen: En fin dag med lugn som största huvudämne med ständigt regn i bakgrunden men det hindrade inte fötterna från att vandra och tankarna fick följa med. Blev även en tur med far till natursköna Stalheimsfossen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Remember you exist with a purpose

Det finns många bra och nästan lika många dåliga anledningar att vara med i alla de sociala nätverken som finns. Vi kan skapa album, visa bilder eller skriva långa texter med ord som vi vill förmedla eller skriva ner. Allt detta kommer sen att sparas så att vi kan gå tillbaka och se vad vi har gjort och vilka händelser vi var med om.

Idag är en sån dag där bilderna är lättsamma att titta på men minnen lite svårare då saknaden av alla vännerna och familjen blir större. Men det är ju trots allt inte alla dessa mil och tiden som skiljer oss åt när vänskapen och kärleken sitter i hjärtat.

Another likely story

Som ett mellanting, lite som månaden juli. Den står precis mellan början och slutet, av det som varit och det som kommer av sommaren. Det känns som om det är mycket händelser just nu och mycket som kommer ske, inte allt för mycket av det här men runt omkring. Nästan så att man kan känna det men bara nästan. För man kan inte alltid så noga veta.
 
 

Summer vibe

Förvirring, träningsvärk, solsken och regn det är nog en sammanfattning av de senaste dagarna. Är trött i hela kroppen samtidigt som det finns alldeles för mycket glad energi. Så jag mår bra om då bortser från en del förvirring som som ibland uppstår men knutarna löses ändå upp på något sätt och vis.
 
Första doppet för i år skedde under gårdagens förmiddag i en sjö med smältvatten från bergena, Kallt! Men nu är det gjort och i och med det blev det lite mer sommar, som en pakt med mig själv där det doppet innebär att det faktiskt är sommar, även om regnet fortsätter att smattra på vägarna vi vandrar.

(you gotta walk) don't look back

Jag undrar hur länge man kan klara av att ställa sig upp efter sina tabbar och misstag. Inga stora fel men många små. Tur att det finns förstående personer som med en allvarlig ton och rättande ord ändå kan skratta. Men i mitt inte så stilla sinne var det den trollska starten på dagen som förvirrade mig och gjorde att hela dagen varit väldigt stilla och lugn men inte på det sättet som frambringar en härlig harmoni utan lite mer åt det förvirrade hållet.
 
En regnig start och som sedan ville ge en inblick i det trollska över vattnet, dimman låg tätt och svävande över byn. Någon timma innan bilden kunde tas såg man knappt terrassräcket. (dvs. grönskan bakom stolar och bord.)
 

I walked the line

Gårdagens äventyrliga och avvikande dag som bland annat innehöll klättring på bolstadöyri och balansering på slackelines. Det var riktigt kul, så hoppas på fler gånger så kanske man kan göra något mer än att känna sig så där nybörjar fånig. Men nästa gång kanske man får turen att prova på rafting eller kajak igen eller båda två om jag har tur.
 

Hello Sunshine

 
 

Bula Beanie Boogie Party

Snart en vecka sedan händelsernas vecka för juni månad var i full fart. Bilden får stå för festivalens del av veckan, oskärpan för all den oskärpa som säkert startade mycket tidigare än man trodde. Glad att jag inte var en av de med oskärpa den kvällen när jobb fortfarande väntade på mig under tidig morgontimma, dagen efter.
 
Ett försök till att fånga en av veckans många händelser i den blåa himlen men det kan behövas något bättre än en mobil för att fånga de ögonblicken. Dom små prickarna ska föreställa dem som kör sitt race med paragliding och skydiving..
RSS 2.0