Mr Moon

this is my time to stay
this is my life, my friend

En riktigt grym vecka, mycket med jobb, nästan för mycket för lilla mig,
men vad gör man inte för dessa vackra farbröder och damer på lapparna.

Gårdagen var riktigt grym, hade jätte trevligt och fick träffa mysiga människor.
Trots vissa bekymmer kom jag ändå hem med ett leende på läpparna!
/idamargareta

You find it, it's yours

jobbig jobbar vecka, men imorgon börjar/fortsätter helgen med jobb och att förhoppningsvis hinna träffa mina underbara vänner! Men först lite mer plugg och arbete.
Ha en grym dag!
/idamargareta

Everywhere you go, perfection
Follows you the wrong direction
And you will never see if for
You get all that you need and more
You see it, you want it
You find it, it's yours

no sound but the wind




/idamargareta

snö snö och snö

snart har vi snö upp till hakan, upp till knäna kan jag inte säga längre, kort som jag är skulle jag nog försvinna i snödrivorna. Men så roliga ska man inte få det.
Kör på det hurtiga livet för en dag, förhoppningsvis fler dagar om jag får bestämma. Har precis pratat med en nybliven twittrare (hur man nu säger) nämligen emma. Båda två har också fått in träningen som en del av livet nu för tiden, vilket är riktigt bra! Gårdagen gick bra med alla ungar och snart får man se resultatet av ett hårt arbetet, det märks även att dom har bättre minne än mig själv, då jag glömmer bort ett steg ibland och då är dom där snabbt och påpekar.."du glömde att göra så här" eller " så här gjorde du inte förra gången".
Men vad gör det, roligt verka dom ha ändå.
/idamargareta

i'm wonder how

I'm wonder how I wonder why..
Jag som inte ens ska vara så intresserad av sport (handlar nog mest om att vara det motsatta till min bror och pappa som varit ledare och spelat det mesta.) Men så fort dom stora spelen drar igång (som nu) sitter jag ändå där i soffan med pappa och hejar på som en galning. Som igår när killarna körde 15*2 classic och free. Prata om att det var spännande, slutade med ett guld och ett brons till sverige, det är bara några av medaljerna som sverige har tagit, mer lär det bli! Så jag undrara hur det kommer att sluta..
/idamargareta

son's gonna rise


Bättre dag idag än gårdagen, mer sol och en bra start på dagen helt enkelt!
Snart blir det frukost och sen till träningslokalen för att träffa alla underbara småungar som trots allt tydligen ser upp till en, men vad gör man inte för att se massvis med leenden, skratt och mycket med dans och lek.
Sen blir förhoppningsvis min första uppgift klar ikväll när jag har diskuterat med dom andra tjejerna, detta är något nytt för mig så det är faktiskt lite spännande även om det kanske inte alltid är så kul. Men resultatet får jag ju se om några veckor.
Så länge får ni ha en grym söndag och njut av solen som tydligen ville titta fram idag!
/idamargareta

att vara eller inte vara


nu har jag ändrat lite här igen, blir nog aldrig riktigt nöjd så får se hur länge det får se ut så här, en dag eller två?
Men nu blir det åter till boken!

Count your lucky stars

Hade planer på att ha en riktig sovmorgon, efter en vecka med tidiga morgonar! Men mitt huvud hade tydligen andra planer, dels mina drömmar om att vara jagad, sen vaknade jag vid nio, så det var bara att gå upp. Men kanske att jag hittar en liten lur någonstans senare. Nu blir det lite lördagsplugg och sen får vi se vad kvällen har att erbjuda. ha en riktigt härlig snöig dag idag!
/idamargareta

something beautiful

In your ocean, I'm ankle deep
I feel the waves crashin' on my feet
It's like I know where I need to be
But I can't figure out, yeah I can't figure out

Oh, something beautiful
Oh, something beautiful

winter

den som tydligen aldrig tar slut, men väder är väder och de finns tydligen inga dåliga kläder..
Men inne sitter jag ändå, inte går jag ut i en liten variant av snöoväder, inte i onödan.

ha en grym dag i snöyran!
/idamargareta

Under heaven's skies

Godmorgon alla solstrålar, ni får förgylla dagen nu när inte solen har kommit fram än!
Här hemma har vi en liten ask med tankekort, för ibland kanske kan behöver stanna upp och bara andas ut, tänka efter. Så varje dag finns det ett nytt tankekort att fundera över. Dagen till ära hade detta kort: Förgyll vardagen.

perfectly lonely

Sitter här i ett ommöblerat rum och filosoferar kring hälsan och vad det verkligen är..
Senare kommer det att bli dags för att kila vidare mot jobbet, men först lite lugn och ro vid detta bord, lite lugn tänkande och musik, fungerar för mig och sen får vi väl se vad resultatet blir.

Ha en grym dag!
/idamargareta

walking on a dream

Både bra och dåligt skulle jag säga, men varför inte!?

Hursom helst är det en lite onyttig dag, helgen kom alltså lite sent med tanke på att den spenderades i sängen med snuva och inga roliga dansmoves på dansgolvet, men snart är jag upp på fötterna igen.
Hade lite godis här på bordet för att tag sen, när jag började plugga, men nu är det slut och jag tar en paus, dvs att jag ska snygga till lite här omkring. senare blir det en kväll med druvor  och mango till något förhoppnigsvis bra på tv.n

ha ännu en grym kväll och en ny vecka kan börja!
/idamargareta

training session

Godmorgon! Även om jag har varit vaken en stund så är det fortfarande morgon, själv sitter jag fort farande i mina mys kläder men mor och jag ska iväg och träna så det är väl bara att hoppa i dom andra kläderna. Börja det så kallade nya livet, igen.
Enligt mitt horoskop så överdriver jag tydligen och försöker att övertyga mina vänner, så det kanske är precis vad jag gör nu. Fast det handlar nog mest om att jag vill och kommer att övertyga mig själv om att jag är bra som kommer iväg och tränar. Bara att försöka hålla igång när man ändå håller på! tror jag.
Men nu får ni ha en grym dag!
/idamargareta

dansskorna på igen




Detta kommer att vara en riktig utmaning!När dessa små liv kom innanför dörren trodde jag att dom hade gått fel, tänk att man var så liten vad 6-8 år. Man själv var ju alltid så ”stor” och hade världens koll. Men så söta!Senare kom den äldre gruppen och ännu en gång blir man förvånad, så små men ändå så stora, här gäller det att inte vara för barnslig för sin egen del men ändå inte så vuxen heller. Så dansskorna ska på samtidigt som en del av pedagogen i varje människa ska fram. Kan bara hoppas på en bra fortsättning.  Hoppas att ni haft en lika spännande helg som jag, om inte, ha en grym dag!

/idamargareta

happy times

Snart far vi mot solstaden för att fira två underbara människor!
Först är det min syster sedan blir det en tjej som snart är hela 20 år, Grattis på er!!
NU får ni ha en underbar dag/helg!
/idamargareta

RSS 2.0