your photos


sen en tid tillbaka

jobb, dans, solsken och lite mer jobb. Min kropp blir lite trött men vad hjälper då om inte en liten tur med spring i benen. Imorgon är jag ledig, ledig, ledig!! Sen är det Midsommarafton mina vänner!
/idamargareta

20100615

en vecka senare och fler minnen att lägga på minnet. Det har varit lite fest, träffat dom underbara personerna, kollat på studenterna som ena dagen skriker, skrattar, sjunger och allt som tillhör studenten. Till att klä upp sig i riktigt fina klänningar, smoking och bara se väldigt fina ut. Idag är det en tur till syster som väntar och små troll som springer.
Vi ses i bland solen och molnen!
/idamargareta

sommartider

Den underbara sommartiden har börjat riktigt bra, sassas student var underbar, hon var jätte fin! En lite annorlunda utekväll som slutade en tidig morgon. En lång helg, en rolig helg, värmlänningarna i Uppsala kan bara sluta bra. Sedan stannade jag hos min vän i Örebro.
Har hjälpt madde med en del av flytten till den nya lägenheten, ingen höjdskräck där inte. Nu mina vänner är det sötsaker som slinker ner i min mage. ha en bra kväll i solnedgången.
/idamargareta

20100602

solstrålarna väcker mig inte riktigt, lite svårt skulle jag tro. Men fågelkvitter och en ny dag har börjat! Idag ska jag njuta av solen lite till. För imorgon blir det nästan en hel dag inomhus. Men man ska inte klaga.
/idamargareta

den rosa solnedgången

Fem timmar (har hunnit med lite jobb idag också, trotase det vackra vädret och gick in) senare sitter man här igen, skriver lite, snyggar till och hoppas på ett bättre resultat. man vill ju ha en riktigt sommar utan plugg.
Hoppas på en lika härlig dag imorgon, ska hinna med en liten tur till stan, en lugn stund i solen och sen jobbet, kanske mer.
Men ha en bra kväll!
/idamargareta

likadana prickar som du..

"titta mamma hon har likadana prickar i ansiktet som du har!" En del barn är lite mer frispråkiga än andra.  Om det alltid har sin fördelar vet jag inte riktigt, det blev lite fniss i kön hos dom andra som väntade men lika kul var det nog inte för tjejen som blev utpekad. Som tur var räddade mamman situationen och sa "visst är vi snygga!" Antagligen vid sin dotters små grodor som hoppar ur munnen innan man hunnit tänka.
Jag skulle vilja ha lite mer än dom där små nästan obefintliga prickarna. Det blir lite mer personligt och fint på något sätt. Lite mera du kanske.
Nu ska dom varma strålarna från en konstig sommar få fräscha upp min hy till en lite mera brunare och solbränd hy. Första juni nu mina vänner, snart börjar sommaren på riktigt!
/idamargareta

RSS 2.0