söta som jordgubbar

När man väl börjar lära känna folket lite mer blir dom något mer  än bara ansikten, en del är blir söta som jordgubbar både till utseende och personen i sig. Jag trivs här mina vänner!
Hade brännbollsturnering, tyvärr så vann inte vi men några dåliga förlorare var vi inte! Har en hel vecka till att se fram emot, innan allt börjar på riktigt!
/idamargareta

there´s no secrets this year

Efter en galen vecka och helg och förkylningar börjar allt klarna till lite mer, börjar helt enkelt få lite mer koll på vad som händer i mitt liv, schemt för mina kurser och annt smått och gott  som följer med skolan. Helt nya ansvar, jag som kände mig så duktig när jag jobbade och handlade och sånt..

Imorgon är det brännbollsturnering så då ska vi allt vinna
 hum hum  hum humanus hum hum!!
/idamargareta

all the right moves

Lyssnar på ljuv musik, fönstren är öppna och solen skiner och sprider värme i mitt rum (borde vara utomhus egentligen men har inte riktigt tid).
Min dag har sett ut så här, för er som är intresserade:
Sovit
sprungit, har hittat en bra väg att springa runt på, här på Öland är det väldigt fin natur så något fint eller intressant hittar man alltid att titta på.
Handlat
Städat och
Betalat räkningar, så slipper jag det imorgon..

Se hur mitt nya liv ser ut, ingen lugn och ro, inte än.
Snart ska jag checka i vilken lokal som min klass ska ses i imorgon för våran introduktion
(som är en vecka efter alla andra)

Helgen har varit helt underbar, dansat som en galning och mer hoppas jag att det blir!!
Blev ett ganska osammanhängande inlägg, antagligen inte den mest korrekta svenska heller men något hoppas jag att ni fick ut ändå.
Ha en härligt dag nu mina vänner!
/idamargareta

vatten och mjöl..

fick börja dagen med att stoppa huvudet vatten och sen i  mjöl så allt detta fastnar i håret och ansiktet, är inte det en bra start på dagen!? bita i äpple, hitta sockerbitar i mjöl för att sen leka rysk roulett med ägg..sen är det klädsträcket (av med så mycket kläder som du bara vågar, nästan alla fick stå underkläder) sen var det bara att kila vidare mot stan och hitta på massa annat skoj.. som våra faddrar hade hittat på.
Sitter nu nyduschad och ska tagga för kvällen på coren! ha en bra kväll!
/idamargareta

butterfly butterfly




dom fina nollebanden som vi måste bära så länge vi är nollor!!

Solen tittar fram igen efter en någon dag med blåst, nästan sådär så man måste hitta en stolpe att ta tag i för att inte blåsa iväg. Det har varit riktigt härliga dagar, för att nollas. Igår var det Garden Party, det var underbart. Träffades på gräset vid fyra, sen var det bara att köra på. Efter någon timma kom vi in till tältet och sen kunde ingen sitta still, här är det bord och bänkar som gäller, inga dansgolv här inte! Kan säga att mina ben hade lite ont, lite sådär träningsverk efter ungefär sex timmars dansande!!
Imorgon börjar en grym helg!
ha en härligt dag!
/idamargareta

första dagen i mitt nya liv

stadsvandring, lekar, vin, regn och bussresor

HUMANUS OLE OLE OLE HUMANUS OLE OLE!

/
idamargareta

monstertrucks!

Okej det är inte riktigt min grej, men har dom ändå åkt hela vägen till öland och dom står bara ngra hundra meter bort och synliga från mitt rum (mitt nya rum, ett studentboende, några månader fram i tiden). så jag och två tjejer till vandrade ner och tänkte att det inte kunde vara så dyrt men hundra kronor mer än vad vi hade som max (man måste börja planera sin köp nu) Så när vi skulle vända då kommer en av männen som ska köra runt och showa, och erbjuder oss biljetter som passade våran pris klass.
Mitt i showen ropar de ut att dom behöver "fyra vackra kvinnor". Då förstod vi varför det blev billigare för oss, VI skulle åka med i bilarna!! Vanliga bilar på fyra hjul som skulle köra runt på TVÅ HJUL (med oss inuti)!! Det var galet, galet kul! En av mina roligaste dagar i livet, hittills!
Efter en trevlig kväll med ett gäng av människorna som bor i dessa korridorer känns dagen helt underbar och oron att inte känna någon är helt borta, jag trivs med mitt liv nu. Imorgon börjar nollningen och om en vecka börjar skolan på riktigt, jag ser framemot allting!!
Dags att sova, God natt på er!
/idamargareta

holding on

Sitter här i den sköna soffan i vardagsrummet och nyser, förkylning på gång?
Samtidigt jag gör denna trevliga sysselsättning, som har tagit upp större delen av min dag, hittills har jag även pluggat inför morgondagens tenta. Samtidigt tänker jag på om det finns något som jag missat att packa ner i alla kartonger, kassar och väskor, flyttar ju imorgon mina vänner. Till staden kallad Kalmar. Får se när nästa vistelse i våran lilla stad blir..
Ha en bra dag!
/idamargareta

dark blue

En promenad i tidig kväll med ljuv musik i öronen är riktigt underbart
bara fötter som vandrar och skjuter från marken, i sin egan takt.
Att se sig omkring men att inte riktigt finns där, min egna lilla tid.

keep on

Det är lite för mycket att göra just nu, ska hinna med allt på bara några dagar.
Nästa vecka mina vänner då har jag flyttat till kalmar och förhoppningsvis komme jag även att stanna där ett tag, måste bara hitta något som verkligen kan passa.
Så nu är det bara att packa, plugga och hinna med allt det där andra. Kommer faktiskt även att sakna jobbet lite, eller mest alla härliga människor.
Nu blir jag en upptagen kvinna igen, som inte försöker att klappa ihop utan står kvar på fötterna som ska bära mig. Men det löser sig väl, som allt annat, lite senare.
ha en härlig måndag!
/idamargareta

monkey business

En joggingrunda senare är jag hemma och äter god mat, planerar lite till och sen plugg på detta.Nu ska jag snygga till mitt rum och sen blir det en tidigkväll!

fotot från caroline

upptagen kvinna

eller upptagen kanske är fel ord, stressad eller en som har mycket att göra kanske är lite mer åt rätt håll. Sitter och kollar runt på olika lägenheter för att hitta något som skulle kunna passa. Ska ringa lite imorgon tänkte jag, innan jag pluggar (inför tentan) för att sen tramp vidare mot jobbet (inte lite stressigt) . Som jag antagligen bara har kvar denna vecka, har ju inte tid med jobb om jag flyttar, en liten vila vill jag ha innan skolan börjar.
Mitt studentliv börjar ju snart, ett år senare, men med två härliga tjejer!
ska bara hitta någonstans att bo först..
Just nu känns det som om det är alldeles för mycket att gör och som man ska hinna med, men jag vet ändå att efter allt detta så kommer det att lösa sig, men jag vill att allt ska vara färdigt nu, att den där veckan som man flyttar ska vara nu. Men Snart mina vänner har jag flyttat på mig, från mitt trygga hem till någonting helt nytt, spännande!

Träffade Malin idag, en tjej som bara blir så glad i när man träffar henne. Och det jag ville säga var också att nu är hon med i det där gänget som har KÖRKORT, Grattis tjejen!!

ha en härligt kväll i Värmlands regnet!
/idamargareta

20100810



Block och pennor har sin egen heders plats

closer

Sitter här och funderar och tänker är något som jag gör väldigt mycket just nu. Men det kanske inte är så konstigt heller.  Ska ju fundera på hur jag ska göra med mitt jobb, vart jag ska flytta, hitta en bra lägenhet, kommer jag  att klara mig..(klarar mig gör jag alltid, men det är förändringen och allt det nya som faktiskt skrämmer mig lite även om detta är precis vad jag har längtat efter i evigheter) 

Men det är även nu som alla åker iväg, på riktigt, någonstans.
Vi börjar ta tag i våra liv igen!

ha en bra kväll ni underbara!
/idamargareta

goodnight and go

Man skulle kunna berätta allt man gör, allt man känner, visa bilder som säger mer än tusen ord om allt som händer i ens liv. Men vad är det då som blir kvar, kvar av ens privat liv. Tänk så mycket mer man skulle vilja säga eller i vissa fall hoppats att man inte sagt så mycket. Därför kan det vara härligt att bara få skriva av sig ibland, eller låta tankarna vandra vidare någon annanstans.
Skulle kunna skriva hur mycket som helst, men vem orkar läsa en hel roman.  Inte jag. Bara om den är bra.
goodnight

där drömmar är

Ännu är det bara söndagsförmiddag men det hittills varit en bra helg. Har haft middag med mina systrar och mys framför tvn, även umgåtts med dom små trollen!
Gårdagen blev en bra kväll, man ska inte alltid planera allt (vilket jag borde lära mig) för då kan dessa impuls upplevelser bli till något bra eller i alla fall något som inte tillhör vardagen.
/idamargareta

"människan är inte där hennes skor står utan där hennes drömmar är."

den 6 aug

godmorgon eller förmiddag på er, det beror väl på vem man frågar!
Underbara soliga fredag!
Har inte hunnit med så mycket under min semester men mer blir  det om en vecka eller två, tror jag.
ha det bra mina vänner
/idamargareta

20100803

det blir inte alltid som man tänkt sig, inte för tillfället i alla fall, som det verkar just nu, får eventuellt komma med en ny plan. Får se vad det blir imorgon med dessa planer.

Har hunnit med en liten resa till Göteborg, trevlig stad och ca 1 timma ifrån min förhoppningsvis nya stad, om svaret ang antagningen till högskolan vill komma. Vi gick i staden och shoppade lite, alltid lite lyckligare med något nytt. Resten av dagen spenderades på liseberg, man blir som ett litet barn som vill åka allt och ha så mycket sötsaker som det bara går.
God kväll mina vänner!
/idamargareta

RSS 2.0