traveling

en ny vecka!
helgen som var, var helt underbar på alla sätt och vis!
något mer kan jag inte säga, så hoppas ni hade en lika bra helg som jag!
//idamargareta

outside

Av er som är intresserade av vad som händer i mitt liv så har jag hunnit med att plugga på teorin, lagat mat och städat som en liten husmor. Träffat becca, åkt ut till hennes häst och fixat lite, åkt hem igen och nu ska jag ut ha en riktig festmåltid med pizza eller något annat nyttigt.
Så ha en bra kväll!
/idamargareta

me myself and I

Shit vad grym jag är, om ni ursäktar mitt ego!Men idag har jag verkligen varit duktig, som ej studerande så jobbar jag ibland och ibland är jag hemma. Idag var en sån dag, hemma dag. Började på bilskolan, för nu ska jag allt ta tag i det här och få mitt körkort, dom flesta jag känner har ju redan tagit de. Men sen fortsatte jag vägen hem och började städa i mitt rum, och det behövdes, snyggade till garderoben när jag väl var igång. Det blev ett snyggt resultat. Har även ring runt lite och bokat tider för lite olika. Så jag känner mig grymt duktig. Ska snart på en promenad, behöver lite luft tror jag och möta mor på jobbet. Så nu snart är min ”vuxendag” slut. Och ni får ursäkta min dålig svenska idag..
Till helgen är det Uppsala som gäller och vad jag saknar dig miss J!
Hoppas ni haft en bra dag!
// idamargareta

frosting


jag och min syster hat bakat muffins idag, med glasyr på, riktigt gott om jag får säga så!
även några äpplen med kanel på.



Ibland som så många andra också säger skulle det vara så skönt att bara komma iväg, göra något annat eller helt enkelt bara börja från början. vill inte låta som någon deppig person men det skulle vara så skönt att bara slippa allt de här. Men shit happens och sen är det bara att gå vidare! Men jag får leva in mig i bilden ovan, bland det rosa och fluffiga.
ha en bra kväll!
//idamargareta

a bird on golden wings

Love is a bird on golden wings.
That flies into your heart and sings

Här sitter jag och där sitter du, eller jag sitter här och min syster där, i ett annat rum med en annan dator och lyssnar på riktigt härlig musik, det är bara att njuta.

Försökte komma upp i tid, blev inte så tidigt som jag tänkt mig då jag somnade om, men upp kom jag till slut och alla ”vuxen ärendena” som jag skulle göra är nu färdiga så ska bara fortsätta dagen med lugn och ro skulle jag tro.

Så hade bra!
//idamargareta

For blue, blue skies




It’s been a long year
Since we last spoke
How’s your halo?
Just between you and I

I’m under that night
I’m under those same stars

hösten är kommen

och jag tror att man inspiration är tillbaka, för satt i soffan och bara skissade. Det är faktiskt riktigt härligt att bara ha lugn och ro, sitt block och en penna och sen bara låta fantasin eller tankarna ta över..om resultatet blev bra kan jag nog inte svara på själv men blev nöjd i alla fall.Nu är det helg igen, mor står vi spisen och gör någon god mat så det är nog dags för mig att kila.
hade bra!
//idamargareta


fotograf: Caroline

uppe bland molnen

skulle man kunna tro..
imorse åkte jag och min kära mor till karstad för lite shopping, och hittade faktiskt lite grejer som skor, byxor och en topp :) en glad emma åkte hem kan jag säga!
Men det blev raka vägen till bilskolan för lite övningsskörning eller vad man säger och nu ska jag vidare mot jobbet. Så vi hörs senare :)
// idamargareta

closer

God morgon på er alla! som nu har vaknat.
själv sitter jag här och kollar runt på lite jobb, hoppas på att något ska fungera eller någon som blir intresserad av mig haha. Det blir nog en inomhus dag, med tanke på regnet som bara vill fortsätta falla mot den redan så blöta marken! Igår joinade jag becca och jonas för lite filmkväll.
Men nu blir det till att kika vidare, hade bra!
//idamargareta

disguise



A domesticated girl, that’s all you ask of me
Darling it is no joke, this is lycanthropy
The moon's awake now, with eyes wide open

RSS 2.0