vissa av oss

vissa av oss är starkare än andra, om man inte är en av dom är det bara att kämpa!
Såg en dokumentär förut på tv4, från att leva ett normalt liv till att något så synligt och fint som ett ansikte kan bli förstört på bara några sekunder..

Katie - förlorad skönhet
"Brittisk dokumentär från 2009. Katie arbetade som modell och tv-presentatör och hade en strålande framtid framför sig. Men allt förändrades 2008 när hon attackerades med syra vilket förstörde hennes ansikte och med det hennes karriär. Nu över ett år senare när Katie genomgått ett flertal operationer väljer hon att berätta sin historia. Man följer också Katie när hon försöker bygga upp sitt liv igen och lära sig att leva med att hon förlorat sin skönhet."

En förebild för att börja leva igen. trost sin oigenkännlighet!

fri som en fågel

känner mig i alla fall nästan som om jag vore fri som en fågel, fattas bara vingar. På fredag är uppsala platsen att besöka, studenten är vad som sker då! Se underbara människor igen!
Nu ska jag kisa i solen och njuta av värmen, jobbet är slut för idag!
/idamargareta

gräset kittlar mina barfota fötter

sitter i trädgården med barafötter, underbart, sommar, en liten kisse som njuter av friheten lika mycket som jag. Vem vet vad som sker nästa gång. Trodde att jag hade planerat en del av mitt liv men sen ångrar man sig och ändrar på sina planer. Man får helt enkelt se vad som händer. Först är det en sommar! Egentligen vill jag ha "lite" koll på saker och ting men det kan vara skönt när det bara händer. "Med ena foten utanför"
Det är söndag! Morsdag i dag mina vänner!
/idamargareta

smile for your life

Det är bara att kämpa, på med det förhoppnigsvisa vita leendet och leva. Nu som en del i min härliga dag med möte,  en far som är hemma i veckan och efter en springrunda vill man bara att det ska flyta på men livet och vissa saker och ting håller inte riktigt med om det. Så efter sommaren mina vänner hoppas jag på en riktigt grym förändring. Smile for your life!
/idamargareta

blommor små

syster yster

En god morgon får jag nog säga, sitter här lite yrvaken med min syster som "nyss" har kommit hem, för några timmar sen.. Hon fick någon smart idé att skramla i köket när hon kom hem, så nu är även jag vaken. Kanske att jag hittar en tupplur någonstans senare, det märks helt enkelt. Nu blir det åter till min syster och lyssna på allt skvaller som egentligen handlar om vad hon har gjort under veckan och studera hennes snygga plånbok som hon fyndade i rom!!
/idamargareta

sitting down here




En lugn söndag som har bjudit på en lång morgon, lite fika med tjejerna, lite regn, ljuvlig musik i mina öron. Förhoppningsvis blir de en fortsatt bra kväll!
/idamargareta

sån där riktigt sockersöt

känner för att springa runt helt barfota och i en söt sommar klänning, en sån där riktigt sockersöt, en känsla som verkligen tillhör denna sol och värme. Dagen har varit bra och nu är jag ägare till en liten lila allt i allo. Senare kommer tjejerna hit, lite trevligt sällskap, lite vin och sen får kvällen avgöra vad som kommer att hända. En bättre dag än gårdagen helt enkelt.
ha an grym kväll!!
/idamargareta

feeling a moment

Kommer ihåg en gång då jag sa till några vänner att något av det som verkligen gör mig glad är riktiga kramar och underbar musik. Och det är fortfarande sant, närhet är ju precis det som alla behöver, veta att någon finns där. Musik är också sånt som finns i våran vardag. Med lite musik i öronen kan man komma i den sinnesstämning som kan känner för just då. Tänk på alla minnen som musiken faktiskt skapar, kanske fanns det några kramar just då? Kan komma på mig själv när jag är ute och går med musiken på högsta volym, att jag går runt och små ler (borde se ut som en dåre, men jag mår hur som helst bra just då). Skulle nog inte klara mig utan musiken och några riktigt härliga texter. Om man ändå kunde sjunga själv..
ha en bra dag!
/idamargareta

mango tree

alla är vi guld värda



jewels and gold

idag har det varit en kreativ dag, en lugn dag, en dag med många händelser men ändå inget speciellt. En bra dag helt enkelt skulle jag säga.
/idamargareta

A new day has come

ny dag, nytt datum, nya tider och ny vecka, tider för lite skönhetssömn skulle jag tro. Det är nu tider för inspirationen och glädjen tittar fram, samtidigt med fågelkvitter som hörs överallt!
ha en bra kväll!
idamargareta

Paper Aeroplane



Nu ska vi andas igen, andas och försöka på nytt, andas och bara leva, fram till sommaren då den kommer och tar över. Underbara sommar, sol, blåhimmel och allt annat (som inte ska nämnas) som hör sommaren till.
Andas är något som vi alla kan göra men inte alltid gör, bara lite frihet, en stund eller två och hitta tillbaka. Precis vad som händer idag, börjar om igen och kan vara närvarande. Har haft riktigt roliga månader med barnen och ett slit med plugg men det är även skönt nu när det är över och hitta något annat att fokusera på. Kanske att andas.

/idamargareta

20100507

som ett geléhallon

Enligt något rolig test är jag som ett geléhallon
"du är söt och kramgo.. alltid positiv och lite kaxig. du är en bra vän som alltid ställer upp" detta är alltså något som man gör med brist på annat, när jag verkligen borde plugga som en galning, så godkväll mina kära!
/idamargareta

i våran lilla stad

började med en härlig morgon promenad med min mor, nu väntar den efterlängtade tjocka boken på mig och mina glasögon. Några lappar ska jag tjäna ihop idag också, annars rullar livet på som vanligt i våran lilla stad, ha en härligt dag!
/idamargareta

leendet







got a place in my heart

He's got a place in my heart.

I think I'm in love with my radio.
Cause it never lets me down.
And I fall in love with my stereo.
Whenever I hear the sound.

mellan fyra väggar

Home sweet home, är precis vad jag känner just nu! Dagen har varit alldeles för grym, inte på ett bra sätt. Men en riktig bra dag för affärerna. Till helgen kommer jag att göra min första tenta, är inte lite nervös.  Så ni får ursäkta mina kanske något konstiga inlägg ibland, då jag gör allt och ingenting på samma gång och hoppas på något bra. Hoppas att ni haft en bra dag, nu ska jag slänga mig ner på golvet och sträcka ut min rygg!!
/Idamargareta

beatifulday

morgon alla solsken!
Snart är det tid för jobb och solen får skina på alla kisande människor och jobbets glasfönster, ännu en gång. Men snart blir jag lite ledig och då får vi bara hoppas att den är kvar.
Med brist på annat att skriva fick ni läsa det här.
ha en härlig dag!
/idamargareta

the thanks i get

Ibland kan man ju bara undra vad vissa männsikor tänker med, ingenting skulle jag tro med tanke på resultatet av denna tankeverksamheten. Får bara hoppas att man träffar någon rolig typ eftervägen/dagen som kan lyfta upp dagen som kommer. Men nu är jag hemma, ska samla mig och bli fräsch inför imorgon och hoppas på att få se om inte någon rolig typ så i all fall en underbar sol med dess värme!
/idamargareta

morgonstund har guld i mun

Skulle vilja säga: God morgon, men är inte riktigt vaken nog för att det ska kännas som en god morgon. Helgen har varit riktigt kul, återkommer med bilder senare.
Idag börjar det vanliga livet igen med jobb och plugg.Nu ska jag ut i solen innan arbetet börjar, ha en bra dag!
/idamargareta

RSS 2.0