underbara kalla höst


fotografen till denna sköna gröna bild är little sister caroline

underbara kalla höst, det är i alla fall vad denna bild säger, enligt mig.

painting, drawing, sjukling

Vaknade tidigt idag, resultat: ont i huvudet, och det i sig blir en lång dag, för att vara väldigt negativ. Men idag får det vara en sådan dag. Har målat om i hallen och det blev riktigt fint, varmt som mamma sa. Känner mig inte riktigt bra heller, svag i hela kroppen och känner mig bara allmänt seg. Så idag ska jag absolut inte anstränga mig! Vilket mor tyckte att jag gjorde redan när jag målade om väggarna, men annars hade det aldrig blivit av! Och nu ska jag upp och hitta på något annat segt att göra. Tror att jag ska fortsätta med min skiss som jag började med för någon dag sen..
Ni får ursäkta mig idag.

ha en bra dag!
//idamargareta

like it too much

Har haft en förmiddag i den större staden karlstad idag, med min mor. Och det var allt lika trevligt som vanligt, även om mor lilla fick lite ont i sina fötter efter ett tag. Fick med mig hem några toppar och ett par jeans så nu får jag vara nöjd för ett tag. Tror också att jag kanske ska prova på att färga håret själv, om jag vågar, annars brukar de vara min syster som hjälper mig med det. Men innan allt det där roliga ska jag ta en liten promenad tror jag så får vi se hur kvällen slutar.

ha en bra kväll och helg!
/idamargareta

best of you

sitter i soffan hos syster och kollar på tv, de små trollen har precis gått för att sova så får se hur det går. Pojken har precis somnat medan lilla syster är vaken.
Har hunnit med att rätta till mina glasögon och köpt ett par höst/vinter skor som jag hoppas att jag är lika nöjd med idag som imorgon! Och imorgon väntar också några timmars jobb.
nu får ni ha en trevlig kväll, vet inte riktigt vad jag ska skriva mer..
/idamargareta



Is someone getting the best, the best, the best, the best of you?



rusty halo

Vad har hänt, jo ganska mycket och nästan ingenting.
Som vanligt är känslan sådan, som om man har gjort jätte mycket men när man väl tänker efter kanske man ändå inte har gjort så många saker som man trodde. Lever livet helt enkelt och får det att rulla på så gott som det går. Har kommit till ett läge där jag inte riktigt vet vad som ska hända eller vad jag ska välja, finns väldigt mycket att göra men väldigt lite att hitta. Liter svårt att förklara, och ännu svårare när jag kanske pratar i gåtor men det är som det är nu helt enkelt.

Har även funderat på vad det engelska ordet Halo betyder, någon som vet? Översättning blir: gloria.

Ska boka biljetter till min underbara vän men bara för det så blir det problem på hemsidan så en annan dag får det bli helt enkelt, längtar!!

ha en bra kväll!
/idamargareta

RSS 2.0