sand mellan tårna

en riktigt vims maja har jag varit idag, men just nu har det "slutat" bra.
till slut fick det bli en middag/lunch med familjen för att fira deras semester och sedan for jag vidare mot stranden för att sola och bada med becca. Och nu får vi se vad som händer under resten av dagen.
hoppas ni haft en lika underbar soldag som jag!
/idamargareta

jag tror, jag tror på sommaren

nu är det sommar och det är bara att njuta!



jag tror att bilden kan samman fatta ganska mycket, om vi säger så här: det finns klara bilder, det finns mindre klara bilder om allting. Men de senaste veckorna har varit riktigt vackra trots regnet som inte ville ge upp. men efter regn kommer solsken och det är precis vad vi har fått.Vacker som en blomma, som kan säga så mycket men ändå ingenting, beroende på vad man känner för stunden.
/idamargareta

gårdagen




underbart väder var det igår, regn idag!
satt ute i lugnet och bara njöt av värmen tillsammans med min syster.
och snart ska jag åka till stan för att träffa miss J
hade bra
//idamargareta

10 juni

den här veckan är helt underbar men samtidigt jätte hemsk, för imorgon är det studenten, för min del!
I måndags hade jag bal och åkte en veteranbil eller vad man säger, nästan ända fram till dörren. Det var en riktigt härlig kväll och något som jag kommer att minas. att bara gå runt där och känna sig som en riktigt prinsessa i klänning, hår uppsättning, fint sminkad, bara det var en upplevelse.
igår kväll satt vi på barbro brygga och hade middag med klassen, det var riktigt mysigt, sitta där på ute serveringen och mysa. Det har varit tre speciella och oförglömliga år!
bilder kommer senare, men tills dess får ni hade bra så får vi se när jag hör av mig igen! :)

/idamargareta

röda rosor ska det prydas med

Skulle kunna sitta här och berätta hur mycket som helst som har hänt, men samtidigt finns det inte riktigt plats för det heller. Och som många säger, nu när studenttiderna är i full gång vill man bara ta vara av den här tiden som är just nu. så Nästa vecka kommer att vara helt sjuk!!

ingemansland


behöver jag ens kommentera denna underbara bild?
fotograf: min syster caroline

RSS 2.0