Lover of the light

Jag har ett fönster som är rent, ett fönster med många rutor, precis ett sådant fönster jag alltid velat ha. Ett sånt där fönster som tillhör det förflutna innan de senare uppfinningar och finneser tog över. Genom detta fönster ser jag en ständig film. Jag har ett stort vykort strax intill mig och det är vackert. Man kan se förändringarna, man kan känna dom och det är underbart. Älskar de här dagarna, dagar som kanske inte innehåller de största händelserna men som lyfter hjärtat och ger vingar. För helt plötsligt kanske något stort händer som lyfter vardagen och ger mer solsken är solen i sig självt kan ge.

Reunion

Vissa dagar önskar man att de aldrig slår in. Speciellt vissa dagar. Den här dagen är eran och för det så blir den här dagen tillsammans med så många andra en speciell dag som inte kan komma igen. Den kan sätta sina spår och öppna dina sinnen och dom minnen som följer med. Dagen kanske också släpper eller lättar på ett tungt tryck som sitter över muskeln som pumpar och ger liv till kroppen. Ditt hjärta. Där så många säger att känslorna befinner sig.

 Här skiner solen och jag hoppas att den strålar lika starkt hos er idag, om inte ska jag stråla åt er och låta tiden passera för att strålarna ska kunna skina lika starkt som innan.

We don't eat

Små bubblor placerade sig i kroppen, nödvändiga små bubblor som gör att känslan av vingar runt anklarna stärks. Det är fint och vackert.

Hösten närmar sig och naturens tid för nya färger ger oss ännu en gång den charm och ögonfröjd som behövs och denna gång kommer förändringen speglas i våra ansikten och ögon på ett helt annat sätt än tidigare. Luften är klar och kall och vi inte bara kan höra andetagen utan även se en liten glimt av dom. För "löv is in the air".

We have

 
"..we have birth, life, death, but not necessarily in that way.
..but you sure can't count on anything in life. Life is the most fragile, vulnerable, unpredictable thing there is.
In fact there is only one thing in life you can be sure of.." 

forward

Sometimes you just need to continue walking forward to see the picture that was in front of you from the start.
 

Some of these things comes from above




september

Solen värmde, ingen kyla i vinden och för ett tag kändes det som om våren var kommen men den har för detta år redan passerat. Kvällen låter oss känna att en årstid nu snart är förbi och en ny är på ingång. Man kan känna den svalkande vinden mot kinden och lämna en fräsch bris över huden, små rosor som snart bildas på kinder och nästippar. Lukten som av vinter är mer än närvarande.
Dagen var en upptäcksresa där olika destinationer blev en del av tiden som spenderades med fina människor.

"Some kind of miracle"

Även när det tar lite tid och strävar emot går det framåt Man kan blicka bakåt men inte gå tillbaka. Man kan stanna kvar men inte gå tillbaka. Mirakel sker på olika vis, en del visar sig alldeles för påtagligt eller kanske så pass påtagligt att det försvinner i mängden, andra märks inte av men lämnar ändå kvar sitta egna lilla spår.
Vad som än sker kommer tiden fortsätta ticka och händelser att ske. Hur, när och vad är något helt annat.

We mapped the world

Tiden har i den större delen spenderats på den plats jag placerade mig själv i, men även händelser utöver vardagen var att vänta och överraskas av. Det finns fina platser överallt det gäller bara att finna just dom platserna och människorna med ögon som utstrålar precis det du behöver.

Basic space

Ska man göra det impulsen säger eller ska man vänta och se om impulsen avtar och lämnar kvar något helt annat? Men tänk om samma känsla återkommer då och då, är det så att handlingen ska ske?
Tiden har ännu inte minskat på det som borde försvinna med tiden, en liten del är borta men det är den delen som borde minskas, för tiden kan inte hålla fast i detta som ett berg som redan är ljutet. Tror inte att detta
finner något i sinom tid för avslutet har ännu inte existerat. Så kanske att impulsen stämmer bättre än vad tanken tror.
RSS 2.0