When worlds collide

 
Jag känner dig tydligare för varje dag, dina solskensstrålande skimrande glimtar av ljus och värme. Det känns så fint och härligt att tiden för lycka och glada ögon är kommen. 

Lifeforms

 
 
 
Påsk, vår och färger, ny början och nytt liv, tid och evighet. Eller bara finna ro i det som är nu och som komma skall.Har alltid varit en sådan som tycker om att planera men just detta som är framför är helt främmande. Jag vet vad jag vill göra och vad jag vill bli, men om den tiden är inne just i detta skede, i planeringens skede är något annat.Kanske dags att vika av från vägen och ta en liten omväg. Vi får se vad vägen har att komma med.
 
 
 
 

sunny days

 
Spenderat en miniweekend med familjen i Skeikampen. Två av tre dagar på skidorna gav oss strålande sol och underbara backar, resterande tid gav oss lika fina backar, bara lite svårare att finna dom på grund av all den dimma som dök upp. Men vad gjorde det när man kunde mysa till det i lägenheten med lite smått och gott. 
 
Det är fint att få samlar ibland och bara vara. Släppa allt det där vi kallar vardag och faktiskt njuta av varandras sällskap i strålande solsken. En liten reunion innan familjen ännu en gång ökar i antal. Något jag verkligen ser fram emot !!
 
 

Starkare än man tror.

   

Hon gjorde något stort, något som skapade tysta applåder och stumma leenden. Som en bekräftelse på det dem väntat på så länge, något hon kämpat emot men som faktiskt har varit en naturlig del av henne från första början.
 
 
 

Change the world

Cross your fingers

 

Spenderat en tidig morgon på jobb, en fin eftermiddag med en vacker vän och en av kvällens timma på en extrem version av Yoga. Kände mig som en riktigt nybörjare så varför inte hoppa på samma pass fredag morgon kl 07.00. Får bara hoppas att huvudet är vaket nog att att ta emot den nya informationen !

Flower

 

" My heart is a flower that blooms every hour I believe in the power of Love "

There is something in the sky

En bild från den gångna veckan, trodde våren var kommen (eller i alla fall det som man kan kalla början på det)  men istället så föll snön och täckte den bara marken ännu en gång. 
 

Har sett fram emot denna dag i snart två veckor. Inte för att det sker något speciellt utan för att morgondagen bjuder på min första lediga dag på länge. Fick kliva upp vid 05 denna morgon då frukosten börjar tidigt denna vecka. Freestyle veckan är igång och många hurtigbullar befinner sig på denna plats.

 

Annars tog jag en kvällslur på ca tre timmar, vaknade nyss, men hoppas fortfarande på en god natts sömn. Morgondagen ska förhoppningsvis erbjuda lite förändringar eller återskapande kanske man kan kalla det för. Försöka att hitta tillbaka till rutinerna igen och få ordning. Detta får ske efter en välförtjänad sovmorgon, men det återstår att se.

RSS 2.0